Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι 7 κανόνες του Ιμπαγάσα για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο!
| 2018-02-20 12:41:00

Οι 7 κανόνες του Ιμπαγάσα για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Οι 7 κανόνες του Ιμπαγάσα για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο!

Πρόσφερε πολλά στον Ολυμπιακό ως παίκτης και τώρα το κάνει και από άλλο πόστο.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, έχοντας το πόστο του Γενικού Αρχηγού στην Κ-20 των Ερυθρόλευκων και το μότο του Αργεντινού περιλαβάνει επτά κανόνες για να πετύχει κάποιος στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Οι κανόνες του "Κάνιο" για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο. 

Φορώντας τη φανέλα με το "Νο7" μεγαλούργησε στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Ξεκίνησε από τη Λανούς, ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μαγιόρκα, έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στη Βιγιαρεάλ. 

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ή "Ελ Κάνιο", "υπηρέτησε" με πάθος την θέση "Νο10" και παίζοντας πάντα με μυαλό και με πάθος αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο. Σήμερα είναι Γενικός Αρχηγός στην Κ-20 του Ολυμπιακού. Δουλεύει καθημερινά με τα παιδιά στις προπονήσεις, παρακολουθεί όλα τα τμήματα της Ακαδημίας, συμμετέχει στην διαδικασία επιλογής νέων παικτών και συχνά πυκνά πραγματοποιεί επισκέψεις στις Σχολές του Ολυμπιακού για να μιλήσει στα παιδιά. 

Εάν του ζητήσουμε να μας αποκαλύψει επτά κανόνες για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο, ο άνθρωπος που λέει πως "η μπάλα τρέχει και όχι ο ποδοσφαιριστής", θα σου πει: 

1. Ταπεινότητα. 
2. Προσωπικότητά. 
3. Νοημοσύνη. 
4. Σκληρή δουλειά. 
5. Σεβασμός. 
6. Τεχνική. 
7. Εκπαίδευση. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags