Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι έστηνε τα ματς ο πρώην παίκτης του Άρη!
| 2018-02-20 12:54:00

Έτσι έστηνε τα ματς ο πρώην παίκτης του Άρη!

Sportdog Team
Έτσι έστηνε τα ματς ο πρώην παίκτης του Άρη!

Έρχονται στο φως πολλές λεπτομέρειες.

Στα χέρια των ισπανικών αρχών βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και της Καλλονής, Γιονάν Γκαρσία, με την κατηγορία για συμμετοχή σε στημένους αγώνες στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας.

Μάλιστα, η εφημερίδα "Confidencial" αποκάλυψε σε σημερινό της δημοσίευμα τον τρόπο με τον οποίο στήνονταν τα ματς από τα μέλη της συμμορίας.

Συγκεκριμένα, η συμμορία προσέγγιζε ποδοσφαιριστές από την τρίτη και την τέταρτη κατηγορία και τους πρόσφερε από 2.000 ως 5.000 ευρώ, προκειμένου να κάνουν σοβαρό λάθος σε κάποια στημένη φάση μέσα στο ματς και να κάνουν είτε πέναλτι, είτε να παραχωρήσουν κόρνερ ή για οτιδήποτε είχαν εντολή.

Οι εντολές δίνονταν από την Κίνα, όπου παίζονταν τα στοιχήματα, τα οποία ήταν υπερβολικά σε αριθμό για τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας, κάτι που κίνησε και τις υποψίες των Αρχών.

Ανάμεσα στα ύποπτα παιχνίδια (51 συνολικά) είναι και αυτό της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Ελντένσε, το οποίο είχε λήξει με σκορ 12-0!

Μετά το ματς, ο παίκτης της Ελντένσε, Τσείκ Σάαντ είχε βγει σε ραδιοφωνική εκπομπή και είχε αποκαλύψει ότι τέσσερις συμπαίκτες του είχαν πάρει χρήματα για να στήσουν το παιχνίδι!

«Γνωρίζω ποιοι συμπαίκτες μου είναι, αλλά δεν θα πω ακόμα τα ονόματά τους. Είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο ένας ήρθε και μου είπε: "Αυτό το παιχνίδι έχει πουληθεί. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να παίξεις;" Θα έπρεπε να ξέρει την απάντησή μου πριν με ρωτήσει. Του απάντησα αρνητικά και έτσι βγήκα από την αρχική ενδεκάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, όταν ανεβήκαμε στο πούλμαν για να φύγουμε, κάποιοι από αυτούς με πλησίασαν και άρχισαν να με κοροϊδεύουν. Ξέρω ποιος είναι ο αρχηγός τους. Αυτός κάνει κουμάντο. Δεν με ενδιαφέρει ότι είχαμε απέναντί μας τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Θα έβγαινα να πω την αλήθεια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Έχω δεχθεί και απειλές, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όταν θα με καλέσουν να πω τα ονόματα, θα πω», είχε δηλώσει ο Σάαντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags