Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι πάει για τα καλύτερα ο Ολυμπιακός - Το νέο πλάνο, ο Μιραλάς και ο Γκαρσία...
| 2018-02-20 14:06:00

Έτσι πάει για τα καλύτερα ο Ολυμπιακός - Το νέο πλάνο, ο Μιραλάς και ο Γκαρσία...

Sportdog Team
Έτσι πάει για τα καλύτερα ο Ολυμπιακός - Το νέο πλάνο, ο Μιραλάς και ο Γκαρσία...

Τι θα γίνει (μέχρι) το καλοκαίρι στον πρωταθλητή.

H «επόμενη μέρα» στον Ολυμπιακό, αν και εφόσον η ομάδα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, με μειωμένα έσοδα, ο σύλλογος θα αναγκαστεί να προβεί σε αρκετές προσθαφαιρέσεις, ενώ η πορεία του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένεται να κρίνει το μέλλον αρκετών παικτών, ακόμα και του Όσκαρ Γκαρσία.
 
Το «τεστ» αφορά ακόμα και μεγάλα ονόματα του συλλόγου, όπως ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος παλεύει να βρει τον καλό εαυτό του, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Μπορεί ο Βέλγος άσος να δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι κι αυτό να είναι αλήθεια, ωστόσο αν δεν ανεβάσει θεαματικά την απόδοσή του, μόνο σίγουρη δε θα είναι η παραμονή του στον Πειραιά. 

Εξάλλου, απαιτείται ένα πολύ μεγάλο ποσό για την αγορά του από την Έβερτον το καλοκαίρι που σε έναν… μνημονιακό Ολυμπιακό πολύ δύσκολα θα γίνει τόσο μεγάλη υπέρβαση, ειδικά για έναν παίκτη που δείχνει να μην μπορεί να συνέλθει. Αυτό σημαίνει ότι οι Eρυθρόλευκοι θα κοιτάξουν το καλύτερο για την ομάδα τους και θα ενεργοποιήσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν σε επίπεδο διασυνδέσεων και επαφών για να αποκτήσουν παίκτες το ίδιο ποιοτικούς και με σαφώς λιγότερα χρήματα.
 
Παράλληλα, όλα ανοιχτά παραμένουν και για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», παρόλο που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση έχει δώσει στον Όσκαρ Γκαρσία το «πράσινο φως» για να κάνει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Ισπανός τεχνικός απολαμβάνει ένα πολύ γενναίο συμβόλαιο και οι Πειραιώτες, αν αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα τους, θεωρείται λογικό να το ξανασκεφτούν ή τουλάχιστον να το επαναδιαπραγματευτούν. 
 
Την ίδια στιγμή, μάλιστα, προπονητές που έχουν ακουστεί κατά το παρελθόν για τον Ολυμπιακό έχουν πολύ μικρότερο κασέ και φαίνεται ότι μάλλον θα είναι διαθέσιμοι. Όπως για παράδειγμα, ο Πέδρο Μαρτίνς που παραιτήθηκε από την Γκιμαράες και το όνομά του είχε απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή, αλλά το 1 εκατ. ευρώ της ρήτρας του είχε λειτουργήσει ανασταλτικά, ή ακόμα και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα και στο Λιμάνι είχε συμπάθειες από πέρυσι λόγω της εκπληκτικής του πορείας με τον Πανιώνιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags