Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίκτης που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό συνελήφθη για ένοπλη ληστεία!
| 2018-02-20 19:13:00

Παίκτης που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό συνελήφθη για ένοπλη ληστεία!

Sportdog Team
Παίκτης που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό συνελήφθη για ένοπλη ληστεία!

Μεγάλα μπλεξίματα για τον γνωστό άσο!

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο της Βιγιαρεάλ, ο οποίος δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με την δικαιοσύνη!

Μετά τη σύλληψή του τον προηγούμενο μήνα όταν κατηγορήθηκε ότι έβγαλε όπλο σε άντρα με τον οποίο τσακώθηκε σε μπαρ της Βαλένθια ενώ τον χτύπησε και με μπουκάλι στο κεφάλι, ο 24χρονος αμυντικός απασχόλησε ξανά τις Αρχές. 

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ο άσος της Βιγιαρεάλ κατηγορείται για ένοπλη ληστεία και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, απειλείται μέχρι και με ποινή φυλάκισης δύο ετών!

Ο Σεμέδο φέρεται να επιτέθηκε σε άνδρα με την απειλή όπλου, μαζί με δύο συνεργούς, ο ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι ξάδερφός του, στο σαλέ που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής στη Μπερέτα.

Αφού τον έδεσαν και τον ξυλοκόπησαν, τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο -όπως καταγγέλει ο ίδιος- πήραν το κλειδί του σπιτιού του  και μπήκαν μέσα, πιθανώς για να κλέψουν χρήματα ή κάτι άλλο. Ο καταγγέλων εμφανίζεται να έχει μώλωπες στο πρόσωπό του κι έναν τραυματισμό στον αστράγαλο.

Θυμίζουμε ότι για τον Σεμέδο γράφτηκε πως είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, την περίοδο που στον πάγκο του καθόταν ο Μάρκο Σίλβα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags