Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή επίθεση σε Πατέρα: «Ελέγχει ένα… παρασυμβούλιο στον Παναθηναϊκό»!
| 2018-02-20 17:52:00

Τρομερή επίθεση σε Πατέρα: «Ελέγχει ένα… παρασυμβούλιο στον Παναθηναϊκό»!

Sportdog Team
Τρομερή επίθεση σε Πατέρα: «Ελέγχει ένα… παρασυμβούλιο στον Παναθηναϊκό»!

«Κάποιοι θέλουν την ομάδα στη Γ’ με μικρό μπάτζετ…»

Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στον ΣπορτΦμ, μίλησε για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και… πέταξε βόμβες για τον Νικόλα Πατέρα.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει ένα παρασυμβούλιο στον Παναθηναϊκό, κάποια παράκεντρα, που κατά τη γνώμη μου κατευθύνεται από τον Νίκο Πατέρα, που επηρεάζει τους οργανωμένους και επηρεάζει καταστάσεις. Δείτε τη στάση των οργανωμένων απέναντι στον Αλαφούζο πριν λίγο καιρό και πώς είναι τώρα. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται. Είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα μετά τον Βαρδινογιάννης στον Παναθηναϊκό και με ενοχλεί να τον αντιμετωπίζουν έτσι. Κι εμένα με ενοχλεί όταν δέχομαι κριτική επειδή κάποιοι έχασαν το νταραβέρι τους ή την προστασία που παρείχαν στην ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβα εγώ.

Εγώ δεν έχω προσδοκίες για κάτι άλλο πέρα από την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Εγώ βρήκα κάτι πολύ μικρό, όχι κάτι μεγάλο. Η ομάδα έπαιζε σε κακοτράχαλα χωριά, η ομάδα δεν είχε αδειοδότηση, δεν είχε ούτε έναν ποδοσφαιριστή και έφερα εδώ την ομάδα. Γιατί να έχουν πρόβλημα με μένα; Εγώ δεν λυγίζω από αυτά. Είναι κομμάτι της ζωής μου το ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από αυτό. Κάποιοι ονειρεύονται έναν Παναθηναϊκό που θα πέσει στην Γ’ Εθνική, θα έχει μικρό μπάτζετ και έσοδα 10 εκατ. ευρώ, όπου πουλώντας παναθηναϊκοφροσύνη θα διαχειρίζονται αυτά τα μεγάλα έσοδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβες Κούγια στο Sportdog.gr: «Αυτό μας είπε ο Ουζουνίδης - Γιατί έδιωξα Φυντάνη, Μόρα - Ποιος θα πάρει τον τίτλο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags