Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονίζει άσος της Γιουβέντους: «Έχασα για να μην με σκοτώσουν»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-20 18:53:00

Συγκλονίζει άσος της Γιουβέντους: «Έχασα για να μην με σκοτώσουν»!

Sportdog Team
Συγκλονίζει άσος της Γιουβέντους: «Έχασα για να μην με σκοτώσουν»!

Αδιανόητη αποκάλυψη!

Ο Ντόουγκλας Κόστα διαπρέπει στην Ευρώπη με τη φανέλα της Γιουβέντους, ωστόσο στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα εξαιτίας, με τον διεθνή μέσο να αποκαλύπτει ότι αναγκάστηκε να ηττηθεί επίτηδες σε παιχνίδι προκειμένου να μην τον... σκοτώσουν!

Επρόκειτο για μια αναμέτρηση της Γκρέμιο, στην οποία αγωνιζόταν ο Κόστα, κόντρα στη Φλαμένγκο.

"Ήταν ένα ματς κόντρα στην Φλαμένγκο όταν ήμουν παίκτης της Γκρέμιο και το σκορ ήταν 1-1 στο τέλος του ημιχρόνου.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας έφτασε η είδηση πως με αυτό το αποτέλεσμα η Ιντερνασιονάλ θα ήταν πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Έπρεπε να παίξω για να μην νικήσω.

Εάν είχαμε νικήσει την Φλαμένγκο θα ήμασταν νεκροί", δήλωσε αρχικά ο Κόστα στο κανάλι του Youtube "Pilhado" για εκείνο το καθοριστικό ματς για το Brasileirão του 2009, και συνέχισε:

"Στο τέλος νίκησε 2-1 η Φλαμένγκο και ήταν όλοι ευτυχισμένοι. Εάν μας είχε δοθεί εντολή να χάσουμε; Είναι φυσιολογικό οι διοικούντες μίας ομάδας να επισκέπτοντα τα αποδυτήρια, ειδικά πριν από ένα παιχνίδια τέτοιας σημασίας.

Η Φλαμένγκο διεκδικούσε τον τίτλο και το Μαρακανά ήταν γεμάτο. Μας είπαν ότι μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, ότι η ευθύνη ήταν δική μας.

Ότι αν νικούσαμε ο κόσμος θα καταλάμβανε την πίστα του αεροδρομίου και δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε.

Θα ήταν μία κηλίδα στην ιστορία της Γκρέμιο το να δώσει τον τίτλο στην Ιντερνασιονάλ. Εάν είχαμε νικήσει την Φλαμένγκο θα ήμασταν νεκροί...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags