Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δεν μας φοβίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Τόσα θα τους βάλουμε – Μόνο έτσι χάνει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο»
| 2018-02-20 19:41:00

«Δεν μας φοβίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Τόσα θα τους βάλουμε – Μόνο έτσι χάνει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο»

Sportdog Team
«Δεν μας φοβίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Τόσα θα τους βάλουμε – Μόνο έτσι χάνει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο»

Ατάκες που θα προκαλέσουν ντόρο!

Για τα δύο επερχόμενα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μίλησε ο νομικός Χαράλαμπος Αποστολίδης, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης και στον μεγάλο... κίνδυνο που υπάρχει για τον Δικέφαλο την Κυριακή.
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Χαίρομαι πολύ για τη δίψα και τη χαρά των Παοκτσήδων. Όμως το σύστημα είναι… Λερναία Ύδρα και μας την έχουν… στημένη. Δεν πρέπει να πέσει ούτε ένα βεγγαλικό, ούτε μια κροτίδα. Η Τούμπα πρέπει να πάλλεται, αλλά παράλληλα να είμαστε… παναγίες. Είναι δική μας ευθύνη να απομονώσουμε τους ταραξίες. Μπορεί να χάσουμε το πρωτάθλημα γιατί στο παρελθόν έχουμε δώσει αφορμές, όπως για παράδειγμα με τα Γιάννενα.

Για την υπεροχή του ΠΑΟΚ έναντι Ολυμπιακού και ΑΕΚ: «Δε μας τρομάζει ούτε ο Ολυμπιακός ούτε η ΑΕΚ αγωνιστικά. Θα βάλουμε 4 στον Ολυμπιακό και 2 στην ΑΕΚ. Όμως κάνω παράκληση και εγώ και η ΠΑΕ, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags