Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε... δώρο στον Μέσι η Τσέλσι - Σαρωτική η Μπάγερν, διέλυσε την Μπεσίκτας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-20 23:36:00

Έκανε... δώρο στον Μέσι η Τσέλσι - Σαρωτική η Μπάγερν, διέλυσε την Μπεσίκτας! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Έκανε... δώρο στον Μέσι η Τσέλσι - Σαρωτική η Μπάγερν, διέλυσε την Μπεσίκτας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσέλσι - Μπαρτσελόνα 1-1 και Μπάγερν - Μπεσίκτας 5-0.

Η Τσέλσι κέρδισε τις εντυπώσεις, όμως η Μπαρτσελόνα έφυγε με ένα υπερπολύτιμο 1-1 από το Λονδίνο και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.  Εκεί θα βρίσκεται σίγουρα η Μπάγερν, η οποία διέλυσε με 5-0 την Μπεσίκτας στο Μόναχο.

Αναλυτικά:

Μπάγερν Μονάχου - Μπεσίκτας 5-0

Η Μπάγερν μπήκε στο παιχνίδι ορεξάτη και πίεση από την αρχή, με το έργο της να γίνεται ευκολότερο στο 16', αφού ο Βίντα ανέτρεψε τον Λεβαντόφσκι πριν φύγει τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Μπεσίκτας, είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Παρά την αποβολή, η Μπεσίκτας είχε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 19' όμως έκτοτε υπέστη "σφυροκόπημα" από την Μπάγερν.

Οι Βαυαροί έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και τελικά ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 43' με κοντινή προβολή του Μίλερ από ασίστ του Αλάμπα. Από τη στιγμή που προηγήθηκαν, τα πράγματα έγιναν απλά για τους Βαυαρούς στο δεύτερο μέρος κόντρα στην κουρασμένη Μπεσίκτας των δέκα παικτών.

Ο Κομάν έκανε το 2-0 στο 53', με τον Μίλερ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 66' και τον Λεβαντόφσκι να προσθέτει άλλα δύο (79' και 88') για το τελικό 5-0.

 

Бавария - Бешикташ. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/8 финала. 1-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.
 

Τσέλσι - Μπαρτσελόνα 1-1

Η Μπαρτσελόνα είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, όμως η Τσέλσι έκανε εξαιρετική δουλειά περιορίζοντας τους Καταλανούς, ενώ είχε και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης. Πρωταγωνιστής σε αμφότερες τις φάσεις ήταν ο Γουίλιαν, ο οποίος στάθηκε άτυχος, καθώς είχε δυο δοκάρια (33' και 41'), τη στιγμή που η Μπάρτσα είχε μόνο μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Παουλίνιο στο 16'.

Ο Γουίλιαν νίκησε την ατυχία του στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 62' ο Βραζιλιάνος έκανε ωραία ενέργεια και δεξί σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 1-0.

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι "αυτοκτόνησαν", αφού στο 75' ο Κρίστενσεν έκανε λάθος δίνοντας την ευκαιρία στον Ινιέστα να πασάρει στον Μέσι, ο οποίος δεν αστόχησε από κοντά ισοφαρίζοντας σε 1-1 και σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του κόντρα στην Τσέλσι.

 

Челси - Барселона. Обзор матча. Лига чемпионов от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags