Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση sportdog.gr από τον ίδιο τον Λουντ για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό!
| 2018-02-21 07:17:00

Επιβεβαίωση sportdog.gr από τον ίδιο τον Λουντ για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση sportdog.gr από τον ίδιο τον Λουντ για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό!

Τι είπε ο Φινλανδός άσος!

Ναι μεν υπάρχουν πιθανότητες, καθώς δεν είναι καλό να κλείνει καμιά πόρτα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα που πρέπει να λύσει και είναι σημαντικότερα από την παραμονή του στην ομάδα!

Αυτό είπε σε δηλώσεις του στη Live Sport ο Λουντ, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog.gr αναφορικά με το μέλλον του, με τίτλο «Φεύγει» και ο τελευταίος ποιοτικός παίκτης του ΠΑΟ - Ετοιμάζεται για μεταγραφάρα στο εξωτερικό

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο ΛουντQ

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Νιώθαμε πίεση, γιατί όλοι ξέραμε ότι δεν είχαμε πάρει τη νίκη εκτός έδρας. Κανένας μας δεν ήθελε να χρεωθούμε ένα τόσο αρνητικό ρεκόρ. Όμως, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και παίξαμε με αυτοπεποίθηση, αυτό μας βγήκε στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να μείνει στην ομάδα: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Όμως, δεν εξαρτάται απόλυτα από τις δικές μου προθέσεις. Η ομάδα έχει προβλήματα που πρέπει να τα λύσει και είναι πιο σημαντικά από την παραμονή μου. Ακόμα μεσολαβούν μερικοί μήνες, θα δούμε».

Για την μάχη της Ευρώπη: «Έχουμε μικρή διαφορά από την 5η θέση, μόνο 4 βαθμούς, θα δώσουμε μερικά δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags