Facebook Pixel Sportdog.gr | Kαυτό παρασκήνιο με τον Ολυμπιακό και την ένοπλη ληστεία - Ποιος «κρύβεται» από πίσω, όλα στη φόρα
| 2018-02-21 09:38:00

Kαυτό παρασκήνιο με τον Ολυμπιακό και την ένοπλη ληστεία - Ποιος «κρύβεται» από πίσω, όλα στη φόρα

Sportdog Team
Kαυτό παρασκήνιο με τον Ολυμπιακό και την ένοπλη ληστεία - Ποιος «κρύβεται» από πίσω, όλα στη φόρα

To sportdog.gr αποκαλύπτει τα πάντα. 

Τον γύρο του κόσμου κάνει από χθες η είδηση της σύλληψης του Ρούμπεν Σεμέδο της Βιγιαρεάλ με την κατηγορία της ένοπλης ληστείας και η πληροφορία ότι απειλείται με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Πάντως, αν κάτι σας θυμίζει το όνομα του Πορτογάλου στόπερ είναι επειδή στο παρελθόν έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται, την απόκτηση του παίκτη είχε ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα τη σεζόν 2015-16, όταν βρισκόταν στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων δεν εισηγήθηκε ποτέ την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη για δυο λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι ο Πορτογάλος αμυντικός θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο και ο Μάρκο Σίλβα γνώριζε πως η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην οποία αγωνιζόταν τότε, θα τον παραχωρούσε με ένα ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είχε φύγει λίγο καιρό νωρίτερα με επεισοδιακό τρόπο από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και δεν μπορούσε να ζητήσει παίκτη από τον πρώην ομάδα του, καθώς διατηρούσε κακές σχέσεις με τους διοικούντες της.

Αντιθέτως, ο μεγάλος στόχος του Μάρκο Σίλβα για την άμυνα του Ολυμπιακού ήταν ο Γκουστάβο Καμπράλ της Θέλτα. Το συμβόλαιο του παίκτη έληγε και ο Πορτογάλος τεχνικός με τους συνεργάτες του είχαν πραγματοποιήσει προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Παρ' όλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν κινήθηκε ποτέ για τον παίκτη, ο οποίος τελικά ανανέωσε με τη Θέλτα. Μάλιστα, η απώλεια του Γκουστάβο Καμπράλ σε συνδυασμό με τις μη ανενεώσεις των συμβολαίων του Εστέμπαν Καμπιάσο, του Νταβίντ Φουστέρ και του Τσόρι Ντομίνγκες αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες ώστε ο Μάρκο Σίλβα να παραιτηθεί από τον πάγκο των Πειραιωτών στα τέλη Ιουνίου του 2016.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags