Facebook Pixel Sportdog.gr | Ακραίο σενάριο για μεταγραφή του Ολυμπιακού από την Ελλάδα - Θα παλέψει με την ΑΕΚ γι' αυτόν;
| 2018-02-21 10:15:00

Ακραίο σενάριο για μεταγραφή του Ολυμπιακού από την Ελλάδα - Θα παλέψει με την ΑΕΚ γι' αυτόν;

Sportdog Team
Ακραίο σενάριο για μεταγραφή του Ολυμπιακού από την Ελλάδα - Θα παλέψει με την ΑΕΚ γι' αυτόν;

Πάντως, ο παίκτης φαίνεται πως έχει καλό μάνατζερ... 

Μπορεί ακόμα να απέχουμε αρκετά από τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν και την έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια που απασχολούν τους «μεγάλους» της Super League δίνουν και παίρνουν καθημερινά.

Ένα από τα τελευταία που κυκλοφόρησε σήμερα στον αθλητικό Τύπο και, μάλιστα, σε τρεις εφημερίδες(!) φέρνει τον Φαρλέι Ρόσα του Παναιτωλικού να απασχολεί σοβαρά τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις φέτος στο Αγρίνιο, παρουσιάζεται να έχει μπει στο «στόχαστρο» των δύο ομάδων ενόψει καλοκαιριού, όταν και μένει ελεύθερος.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, πάντως, μοιάζει κάπως παράλογο να έχει προχωρήσει το ενδιαφέρον του για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που στο Λιμάνι όλα είναι στον αέρα.

Ακόμα στον Πειραιά δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον αρκετών παικτών, ακόμα και του προπονητή, άπαντες θα περάσουν εξετάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε μοιάζει κάπως ακραίο η διοίκηση να ετοιμάζεται να «κλείσει» τον άσο του Παναιτωλικού.

Δεν αποκλείεται όντως ο Φαρλέι Ρόσα να έχει κάποιες συμπάθειες στον Ολυμπιακό, ωστόσο η περίπτωσή, αν και εφόσον απασχολήσει σοβαρά, θα πέσει στο τραπέζι μετά το τέλος της σεζόν, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει και το πλάνο ενόψει της νέας χρονιάς. Τι θα γίνει, δηλαδή, με τον προπονητή, ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν κ.λπ.

Από την άλλη, άγνωστο παραμένει αν ο Βραζιλιάνος υπάρχει στα υπόψιν της ΑΕΚ, η οποία έτσι κι αλλιώς παραδοσιακά επί Δημήτρη Μελισσανίδη εξετάζει όλους τους καλούς εγχώριους στόχους. Πάντως, είναι γνωστό ότι στην Ένωση έψαχναν από τον Γενάρη για εξτρέμ και τελικά δεν απέκτησαν, οπότε με αυτό το σκεπτικό δεν αποκλείεται ο άσος του Παναιτωλικού να υπάρχει στην «κιτρινόμαυρη» λίστα.  

Όπως και να έχει, πάντως, το πιο πιθανό, ειδικά στην παρούσα φάση, είναι το όνομα του Βραζιλιάνου να έχει βγει τόσο δυναμικά στο προσκήνιο για επικοινωνιακούς λόγους…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags