Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντραίνει η κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: «Πιο γραφικός και από τα πέναλτι της ομάδας σου...» (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-21 18:48:00

Χοντραίνει η κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: «Πιο γραφικός και από τα πέναλτι της ομάδας σου...» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χοντραίνει η κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: «Πιο γραφικός και από τα πέναλτι της ομάδας σου...» (ΦΩΤΟ)

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο Instagram!

Από πολύ νωρίς έχει ξεκινήσει το ντέρμπι της Τούμπας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή το απόγευμα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague, έφερε την αντίδραση μέσω social media του διευθυντή επικοινωνίας των "ερυθρολεύκων", Κώστα Καραπαπά και την απάντηση από τον ομόλογό του - του ΠΑΟΚ - Κυριάκο Κυριάκο.

Θέση όμως στον «πόλεμο» πήρε μέσω Instagram και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος χωρίς να κατονομάζει σε ποιον αναφέρεται, προφανώς κάνει… επίθεση στον Κώστα Καραπαπά, που είχε ανεβάσει σχετικό Post νωρίτερα.

Αναλυτικά τι ανέβασε στο story σε Instagram:

"Έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τα πέναλτι υπέρ της ομάδας σου εδώ και τόσα χρόνια... κούρασες φθάνει! Κάθε φορά το ίδιο βιολί... δεν έχεις καταλάβει ότι ούτε οι δικοί σου σε ασπάζονται; Σου προτείνω να το βουλώσεις και να έρθεις να δούμε έναν ωραίο αγώνα.

P.s Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags