Facebook Pixel Sportdog.gr | Καυτό παρασκήνιο με τον Λουτσέσκου πριν τον Ολυμπιακό - Θα γίνει «μπαμ» με τον Ρουμάνο;
| 2018-02-21 23:45:00

Καυτό παρασκήνιο με τον Λουτσέσκου πριν τον Ολυμπιακό - Θα γίνει «μπαμ» με τον Ρουμάνο;

Sportdog Team
Καυτό παρασκήνιο με τον Λουτσέσκου πριν τον Ολυμπιακό - Θα γίνει «μπαμ» με τον Ρουμάνο;

'Ολα... στο κόκκινο στην Τούμπα λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι.

Το πρωτάθλημα της Superleague έχει μπει στην τελική του ευθεία και από εδώ και πέρα κάθε απώλεια βαθμών για τους διεκδικητές μπορεί να αποβεί μοιραία. 

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικό momentum, αλλά όλοι στον σύλλογο γνωρίζουν ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και θα πρέπει να αντέξουν, αν θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή μέχρι τέλους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δείξει "έργο" μέχρι στιγμής στον Δικέφαλο του Βορρά, έχει μεταφέρει την φιλοσοφία του στους παίκτες και αποπνέει μια ηρεμία, πολύ σημαντική για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. 

Παρόλα αυτά, η θέση του στον ΠΑΟΚ ουδέποτε θεωρήθηκε εξασφαλισμένη και η παραμονή του σε αυτή θα εξαρτηθεί από την έκβαση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου, ο Ρουμάνος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, ειδάλλως το μέλλον του θα είναι μακριά από την Τούμπα.

Γι' αυτό το λόγο δεν έχει γίνει ακόμα καμία κουβέντα για ανανέωση του συμβολαίου του, ανεξαρτήτως της στήριξης που δημοσίως απολαμβάνει και καλώς από τον επικοινωνιακό μηχανισμό του Δικεφάλου.

Το σίγουρο είναι ότι το φετινό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα θα κρίνει, απλά και ξεκάθαρα, την παρουσία ή όχι του Λουτσέσκου στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags