Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν το πιστεύει ο Γκαρσία, γιατί «χτυπιέται» πριν τον ΠΑΟΚ - Απίστευτο παρασκήνιο με Φορτούνη
| 2018-02-22 09:30:00

Δεν το πιστεύει ο Γκαρσία, γιατί «χτυπιέται» πριν τον ΠΑΟΚ - Απίστευτο παρασκήνιο με Φορτούνη

Sportdog Team
Δεν το πιστεύει ο Γκαρσία, γιατί «χτυπιέται» πριν τον ΠΑΟΚ - Απίστευτο παρασκήνιο με Φορτούνη

Tι φοβερό συμβαίνει με τον Έλληνα άσο; Τι θα κάνει ο προπονητής του;

Σε δυνατό «πονοκέφαλο» εξελίσσεται για τον Οσκαρ Γκαρθία το «10άρι» που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι της Τούμπας, καθώς μάλιστα οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τη θέση δεν προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη.

Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη και τον Οτζίτζα Οφόε, που φαίνεται πως δεν θα χωρέσουν μαζί στην 11άδα του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι, αλλά και που ταυτόχρονα, δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα μπουν στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Βέβαια, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας λένε πως δεν ανησυχούν και ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην πραγματικότητα, αυτό που κρατάει τον Φορτούνη εκτός κανονικού προγράμματος προπονήσεων, περισσότερο και από τους πόνους στο δεξί πόδι, είναι η κακή του ψυχολογική διάθεση μετά τα όσα έγιναν στο Ρέντη λίγη ώρα αφότου επέστρεψε η «ερυθρόλευκη αποστολή εκεί από τον χαμένο προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο «Φορτού» δεν έχει συνέλθει από τις αποδοκιμασίες που άκουσε εκείνο το βράδυ και φαίνεται πως δεν νιώθει ακόμα απολύτως έτοιμος να επανέλθει στη δράση.

Σε αντίθεση με τον Ταχτσίδη, που και εκείνος χτύπησε πολύ σοβαρά στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά έκανε τα πάντα για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό, ο Φορτούνης δείχνει πως δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να βάλει τα πόδια του στη φωτιά και πάει πολύ συντηρητικά στο πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ωστόσο, άνθρωποι που τον ξέρουν επιμένουν πως το πρόβλημα του είναι κυρίως ψυχολογικό, καθώς αυτό που εκλαμβάνει είναι ότι μονίμως αντιμετωπίζεται ως «μαύρο πρόβατο» από τους οπαδούς στις αποτυχίες και ότι «πληρώνει», επίσης, τις καλές σχέσεις που έχει με τους Ελληνες παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. 

Όσον αφορά τον Οφόε, είναι εμφανές από το σκαρί του ότι δεν μπορεί να προπονείται σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα και στο τέλος αυτής να παίζει 90λεπτο. Τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς ο τραυματισμός που είχε στο γόνατο τον πήγε αρκετά πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης. Πάντως, ο Βέλγος χρειάζεται να πηγαίνει συντηρητικά κάποιες μέρες της εβδομάδας για να μην καταπονείται επιπλέον το σώμα του, που δεν είναι και από τα πιο... ντελικάτα για ποδοσφαιριστή.

Στον Ολυμπιακό έχουν αντιληφθεί την ανάγκη να βγάζει κάποιες προπονήσεις πιο χαλαρά ο 29χρονος παίκτης και στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη δεν βγήκε στο γήπεδο, αλλά έμεινε στο γυμναστήριο. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει ανοιχτό κανένα θέμα απουσίας του από το κυριακάτικο ντέρμπι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags