20/12/10 - 13:45

«Να δείρω διαιτητές;»

Ο Κώστας Πηλαδάκης ξεκαθάρισε πως δεν θα φτάσει στο σημείο να δείρει διαιτητές και να βάλει μπράβους στα αποδυτήρια, τονίζοντας πως η Λάρισα θα αποχαιρετήσει την Σούπερ Λίγκα με αξιοπρέπεια.

«Να δείρω διαιτητές;»
55.426views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

«Τι πρέπει να κάνω δηλαδή; Να δέρνω διαιτητές, να βάζω μπράβους στα αποδυτήρια; Αν αυτό είναι τότε εγώ δεν κάνω για το ποδόσφαιρο», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΛ στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και πρόσθεσε:

«Η ζωή μου γενικά δεν είχε και τίποτα εύκολο, οπότε από πλευράς μάχης είμαι έτοιμος. Ακόμα κι αν μας ρίξουν κατηγορία εγώ την αξιοπρέπειά μου δεν θα τη χάσω, δεν θα μου την πάρει κανείς. Θα ξεκινήσω όπως την πρώτη μέρα που μπήκα στο ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσω την ίδια διαδρομή».

Όσο για την επίθεση οπαδού στον Ιμπαγάσα, επεσήμανε: «Εχουμε προχωρήσει ήδη σε μήνυση, ελπίζω οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους, τον είδαμε όλοι στην τηλεόραση. Να βρεθεί μια ποινή και να κάτσει σπίτι του, υπάρχουν και άλλες ποινές. Να τους κλειδώσουν στο τμήμα όταν παίζει η ομάδα. Όπως κάνανε στην Αγγλία».

«Στα καφενεία…»

Τέλος, σχολίασε την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου: «Τον ξέρω και νομίζω ότι ο Ανδρέας δεν υπήρχε περίπτωση να συμβιβαστεί με αυτά που συμβαίνουν. Είναι ξιφομάχος και είναι αμαρτία να αποχωρούν τέτοιοι άνθρωποι. Το ποδόσφαιρο σε λίγο θα το παίζουν στα καφενεία».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ