Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έπαθα πλάκα με το "7" - Είχε δίκιο ο Χιμένεθ - Πάλι καλά με Λιβάγια-Βράνιες - Τους αρέσει το ξύλο»
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-22 10:10:00

«Έπαθα πλάκα με το "7" - Είχε δίκιο ο Χιμένεθ - Πάλι καλά με Λιβάγια-Βράνιες - Τους αρέσει το ξύλο»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Έπαθα πλάκα με το "7" - Είχε δίκιο ο Χιμένεθ - Πάλι καλά με Λιβάγια-Βράνιες - Τους αρέσει το ξύλο»

Φοβερές ατάκες από Ουκρανό ρεπόρτερ για το Ντιναμό-ΑΕΚ.

Πεπεισμένος ότι η Ντιναμό θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει εναντίον της ΑΕΚ, στον επαναληπτικό των «32» του Europa League, εμφανίστηκε ο Βιτάλι Ζβέροφ.

Ο ρεπόρτερ του ουκρανικού καναλιού «2+2» και της εκπομπής «Profootball» μίλησε στο sportdog.gr για την αναμέτρηση του Κιέβου και υποστήριξε ότι το εντός έδρας αήττητο της Ντιναμό δημιουργεί προσδοικές και πως «οι περισσότεροι Ουκρανοί πιστεύουν στην πρόκρισή της».

Παράλληλα, ο Ουκρανός συνάδελφος συμφώνησε με τον Μανόλο Χιμένεθ για τη διαιτησία στην πρώτη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ και χαρακτήρισε καλύτερη την Ένωση.

Στη ρεβάνς, όμως, όπως υπογράμμισε καταλυτικές θα είναι οι απουσίες των Μάρκο Λιβάγια και Όγκνιεν Βράνιες. Στη συζήτησή μας με τον Βιτάλι Ζβέροφ ενδιαφέρον παρουσίασε η άποψή του για την κατάσταση στο Κίεβο με αφορμή τις οδηγίες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προς τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ουκρανία.

«Έπαθα πλάκα με τον Λάζαρο»

Στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ η Ντιναμό δεν έδειξε την καλύτερη εικόνα και δεν εντυπωσίασε. Με αυτή την άποψη συμφωνεί και ο Βιτάλι Ζβέροφ που απέδωσε την εμφάνιση των συμπατριωτών του στο γεγονός ότι δεν έχουν δώσει επίσημους αγώνες. «Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε, ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Η Ντιναμό προερχόταν από φιλικά προετοιμασίας, ενώ η ελληνική πλευρά είχε εξασκηθεί στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Αν ξεχάσουμε το γκολ που δέχτηκε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλα τα επίπεδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είχε περισσότερες επιθέσεις, ευκαιρίες και καλύτερο παιχνίδι αμυντικά. Η ισοπαλία ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για την Ντιναμό», τόνισε αρχικά ο Ουκρανός ρεπόρτερ.

Το sportdog.gr δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον Ζβέροφ ποιον παίκτη ξεχώρισε. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη. «Εντυπωσιάστηκα από το νούμερο #7, τον Λάζαρο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί δεν έπαιξε από τα πρώτα λεπτά. Τα ελεύθερα λακτίσματά το έδιναν αυτοπεποίθηση στο γήπεδο, πιστεύω θα είναι βασικός στη ρεβάνς του Κιέβου», υποστήριξε.

«Έχει δίκιο Χιμένεθ»

Μετά το 1-1 ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και στο γεγονός ότι ο Ντε Σέρο δεν απέβαλλε κάποιους ποδοσφαιριστές με αντιαθλητικό παίξιμο. «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή της ΑΕΚ. Ο Γκάρμας έκανε τόσο σκληρά τάκλιν και θα μπορούσε να αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο. Ο παίκτης της Ντιναμό πρέπει να ήταν πολύ τυχερός που δεν πήρε κόκκινη κάρτα στην Αθήνα. Αλλά ξέρετε και ο Χάτσκεβιτς δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με τη διαιτησία. Περίεργο...», πρόσθεσε ο Ζβέροφ.

«Πάλι καλά για Λιβάγια και Βράνιες»

Πώς βλέπει τη ρεβάνς ο Ουκρανός; «Εικάζω ότι στο σπίτι της η Ντιναμό θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Η ισοπαλία στην Αθήνα ήταν καλό αποτέλεσμα καθώς και το εκτός έδρας γκολ. Η Ντιναμό δεν έχει χάσει ούτε ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη χρονιά, οπότε οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Οι περισσότεροι εκ των Ουκρανών πιστεύουν ότι η Ντιναμό θα περάσει την ΑΕΚ. Μην ξεχνάτε επίσης ότι ο Λιβάγια και ο Βράνιες δεν παίζουν. Αυτό είναι ένας επιπλέον πόντος υπέρ των γηπεδούχων», απαντά.

«Τους αρέσει να παίζουν ξύλο»

Μία ημέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ στην Ουκρανία, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε συστάσεις στους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στη διάρκεια της παραμονής τους στην ουκρανική πρωτεύουσα, για τη δική τους ασφάλεια.

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ ήταν καθησυχαστικός μεν, συνέστησε την ίδια προσοχή δε, λόγω της ιδιοσυγκρασίας των οπαδών της Ντιναμό. «Η κατάσταση είναι φυσιολογική. Δεν υπάρχει κίνδυνος. Εδώ στο Κίεβο όλα είναι καλά και ειρηνικά. Οπότε θα είναι εντάξει οι Έλληνες οπαδοί. Ωστόσο θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί οι υποστηρικτές της Ντιναμό, ως συνήθως, όπως άλλοι οπαδοί πολλών ομάδων, τους αρέσει να παίζουν ξύλο. Οπότε οι οπαδοί σας πρέπει να είναι προσεκτικοί μόνο και μόνο γι' αυτό», κατέληξε ο Βιτάλι Ζβέροφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags