Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίνονται καριέρες και παίζονται «κεφάλια» στην Τούμπα - «Καυτό» ρεπορτάζ με ονόματα
| 2018-02-22 14:07:00

Κρίνονται καριέρες και παίζονται «κεφάλια» στην Τούμπα - «Καυτό» ρεπορτάζ με ονόματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Κρίνονται καριέρες και παίζονται «κεφάλια» στην Τούμπα - «Καυτό» ρεπορτάζ με ονόματα

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, όλα στο sportdog.gr.

Το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο σημαντικό για τις δύο ομάδες, αλλά και για το… μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών. Κι αυτό γιατί στην Τούμπα αναμένεται να γίνει… παρέλαση από σκάουτερς που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να «τσεκάρουν» από κοντά αρκετούς παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.
 
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων», μπορεί να μην έχουν την… τιμητική τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο είναι γνωστό πως κι αυτοί δίνουν «εξετάσεις» για την παραμονή τους στην ομάδα, καθώς άπαντες κρίνονται από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση και ίσως αυτό το ματς είναι το μεγαλύτερο «τεστ» για όσους θέλουν να παραμείνουν κάτοικοι Πειραιά. 

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, τότε ο σχεδιασμός της ομάδας θα αλλάξει σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και πολύ δύσκολα θα πωληθούν παίκτες. Απεναντίας, ο νέος στόχος της Ιβάν Σαββίδη θα είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό και να τον ενισχύσει με νέους, ακόμα πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα έρθουν για να ανεβάσουν περισσότερο το επίπεδο ενόψει και των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Όπως και να έχει, την Κυριακή στην Τούμπα θα δώσουν το «παρών» εκπρόσωποι από πάρα πολλές ομάδες, αρκετοί εκ των οποίων θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Δικεφάλου και του μοναδικού ίσως παίκτη που μπορεί να πωληθεί ακόμα κι αν οι «ασπρόμαυροι» κατακτήσουν τον φετινό τίτλο. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι «αναγκασμένη» να παρουσιάσει έσοδα στον ισολογισμό της, λόγω του financial fair play, με αποτέλεσμα η παραχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη να μοιάζει μονόδρομος.
 
Από την άλλη, όπως προαναφέραμε, αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε θα «φράξει» ο δρόμος για άλλους «υποψήφιους προς αποχώρηση» παίκτες, όπως, για παράδειγμα, για τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις φέτος και σίγουρα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.
 
Εξάλλου, ο Έλληνας άσος δεν είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε το καλοκαίρι να φέρει πρόταση στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται δεδομένα (εκτός από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς) ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος επίσης κάνει σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου και μπορεί να ανεβάσει θεαματικά της μετοχές του στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και ο Δημήτρης Λημνιός, που θεωρείται αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» ταλέντο του ΠΑΟΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags