Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μασούντ θύμισε... Ντέμη - Η ίδια ευκαιρία, 20 χρόνια μετά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-02-22 23:02:00

Ο Μασούντ θύμισε... Ντέμη - Η ίδια ευκαιρία, 20 χρόνια μετά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Μασούντ θύμισε... Ντέμη - Η ίδια ευκαιρία, 20 χρόνια μετά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ίδιο έργο θεατές οι φίλοι της ΑΕΚ!

Η απίθανη χαμένη ευκαιρία του Μασούντ σε κενή εστία ήταν η μεγαλύτερη από τις πολλές που δημιούργησε, αλλά δεν αξιοποίησε, η ΑΕΚ απόψε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό από το Europa League με το τελικό 0-0 κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.

Ωστόσο, οι παλαιότεροι φίλοι της ΑΕΚ θυμούνται μια παρόμοια χαμένη ευκαιρία, η οποία τους στέρησε μια πρόκριση 20 χρόνια νωρίτερα!

Συγκεκριμένα, στις 18 Μαρτίου 1998 η Ένωση ταξίδεψε στη Μόσχα για να παίξει με τη Λοκομοτίβ. Ήταν η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων, με το πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια να έχει λήξει 0-0.

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν, όμωςο Κοπιτσής ισοφάρισε και η ΑΕΚ χρειαζόταν να κρατήσει το 1-1 για να περάσει στα ημιτελικά. Στο 90' η Ένωση βγήκε στην αντεπίθεση και είχε απίστευτη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ "κλειδώνοντας" την πρόκριση, όμως ο Ντέμης Νικολαΐδης πλάσαρε χλιαρά προ κενής εστίας, με αποτέλεσμα ένας αμυντικός της Λοκομοτίβ να προλάβει να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Σα να μην έφτανε αυτό, στ 93' οι Ρώσοι σκόραραν και πήραν τη νίκη-πρόκριση με 2-1, με την ευκαιρία του Ντέμη να... στοιχειώνει τους φίλους της ΑΕΚ και την ανάμνησή της να ζωντανεύει απόψε εξαιτίας της παρόμοιας ευκαιρίας του Μασούντ, που στέρησε μια πρόκριση!

Δείτε την ευκαιρία του Νικολαϊδη στο 7:40 του παρακάτω βίντεο, καθώς και την φάση του Μασούντ στο αμέσως επόμενο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags