22/02/18 - 23:05

Έξαλλος Χιμένεθ: «Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα – Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Sportdog Team
Έξαλλος Χιμένεθ: «Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα – Υπερήφανος για τους παίκτες μου»
624views 0shares

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ντιναμό Κιέβου. Αλλά είναι κάποιες από τις φορές, που αν και περνάει κάποιος όλη του τη ζωή στο ποδόσφαιρο, που θεωρεί πως το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Μ’ όλο το σεβασμό για τη Ντιναμό, ήμασταν ανώτεροι τόσο στην Αθήνα, όσο και στο Κίεβο. Αλλά ο αντίπαλος ήξερε πώς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία στην Αθήνα. Και εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχαμε μπροστά στο τέρμα. Δεν υπάρχει χρόνος για να στεναχωριόμαστε. Και αυτές ήταν οι λέξεις μου. Αισθάνομαι περήφανος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε χρόνο μόνο σήμερα για να σκεφτούμε τον αποκλεισμό και από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε τον Ατρόμητο»

Γιατί ο Τσιγκρίνσκι δεν έπαιξε στο πρώτο ματς; «Ήταν δική μου απόφαση»

Τι μπορείτε να πείτε για την διαιτησία; «Τυπική διαιτησία. Δεν είχε κάποια επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα. Εμείς στην Αθήνα, είχαμε την ατυχία, να μην έχουμε μια διαιτησία που αρμόζει».

Επηρέασε ο καιρός το αποτέλεσμα; «Είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι το καλύτερο σενάριο, να παίζουμε σ’ αυτές τις συνθήκες. Αλλά να πούμε γι αυτό, θα ήταν σαν να ψάχναμε δικαιολογία. Είτε σ’ αυτό το γήπεδο, είτε στην Αθήνα με καλύτερες καιρικές συνθήκες, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχηθώ το καλύτερο».

Είπατε κάτι στον Μασούντ, για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία; «Σίγουρα τον έχει επηρεάσει. Ένας τέτοιος παίκτης, με τέτοια ποιότητα, να χάσει τέτοια ευκαιρία. Δεν ήταν ο μόνος που έχασε ευκαιρίες. Και στον ίδιο τον Μασούντ και στους άλλους, είπα συγχαρητήρια, αυτός που τα χάνει, είναι αυτός που ψάχνει τα γκολ. Να συνεχίσετε να ψάχνετε τα γκολ».

Τι λέτε για την έδρα που θα γίνει ο τελικός του Champions League; «Ελπίζω μετά από τρεις μήνες, να μην χιονίζει. Ελπίζω να έχει καλύτερες καιρικές συνθήκες. Το σενάριο πάντως, είναι καταπληκτικό».

Είστε έτοιμοι μ’ αυτή την ομάδα, να παίξετε και στο Champions League; «Σε περίπτωση που κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αυτό θα γίνει του χρόνου. Αυτό που μένει, είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, που δεν είναι κάτι απλό. Την απάντηση γι αυτό, θα μπορώ να τις δώσω μετά τις 31 Μαίου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ