Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχετε δει την κουκλάρα σύζυγο του Πέδρο Κόντε; (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-23 08:47:00

Έχετε δει την κουκλάρα σύζυγο του Πέδρο Κόντε; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έχετε δει την κουκλάρα σύζυγο του Πέδρο Κόντε; (ΦΩΤΟ)

Τη λένε Ιζαμπέλα και είναι... σκέτη τρέλα!

Το βραβείο για το best goal της 22ης αγωνιστικής πήρε ο Κόντε και το αφιέρωσε στη σύζυγο του Ιζαμπέλλα, που όπως βλέπετε στη φωτογραφία ήταν δίπλα του στη στιγμή της βράβευσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός φορ του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο που με έχει φέρει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σ’ αυτήν τη θέση. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους φιλάθλους και όσους με ψήφισαν για το βραβείο. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε τους 3 βαθμούς στα Χανιά».

Για την αποθέωση που γνωρίζει στα Ιωάννινα: «Ειλικρινά δεν περίμενα να συναντήσω κάτι τέτοιο, τόσο ζεστούς και ένθερμους φιλάθλους. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και νιώθω υπερήφανος που ήρθα εδώ και νιώθω την αγάπη του κόσμου».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Όπως πάντα στην οικογένειά μου, στη σύζυγό μου που είναι κι αυτή σήμερα παρούσα και φυσικά στην ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Δεν θέλω να πω κάτι σπουδαίο. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο, να βρεθούμε στην ίδια δυναμική, να διατηρήσουμε την πολύ καλή φόρμα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και να παίξουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags