Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι «καταπίνει» τον Πρίγιοβιτς ο Γκαρσία - Δείτε τι θα κάνει για να «σβήσει» τον «μπόμπερ» του ΠΑΟΚ
| 2018-02-23 09:30:00

Έτσι «καταπίνει» τον Πρίγιοβιτς ο Γκαρσία - Δείτε τι θα κάνει για να «σβήσει» τον «μπόμπερ» του ΠΑΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι «καταπίνει» τον Πρίγιοβιτς ο Γκαρσία - Δείτε τι θα κάνει για να «σβήσει» τον «μπόμπερ» του ΠΑΟΚ

Το πλάνο του Ισπανού στην άμυνα, ποιοι θα παίξουν στα στόπερ.

Ποιος αμυντικός του Ολυμπιακού θα αναλάβει το μαρκάρισμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς; Αυτό το ερώτημα... τριβελίζει εδώ και μέρες το μυαλό του Οσκαρ Γκαρθία στον Ρέντη, καθώς βλέπει σε όλους τους στόπερ του πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα γι' αυτή τη «δουλειά». 

Το θετικό για τον Καταλανό τεχνικό είναι πως, όπως όλα δείχνουν, ο Παπ Αμπού Σισέ με τον Μπιορν Ένγκελς θα βρίσκονται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας και παρότι απέχουν εδώ και καρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους, θεωρούνται βασικοί υποψήφιοι για να ξεκινήσουν στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Ο Σενεγαλέζος έχει να αγωνιστεί σχεδόν 20 μέρες λόγω του σοβαρού χτυπήματος στα πλευρά, ενώ ο Βέλγος πλησιάζει στον ένα μήνα χωρίς ματς στα πόδια του και αυτό σίγουρα είναι ένα μειονέκτημα για τους δύο παίκτες ενόψει ενός πολύ σημαντικού και κρίσιμου ματς, όπως είναι αυτός με τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, ο Όσκαρ Γκαρθία είναι σίγουρο πως δεν θα πάει «αδιάβαστος» στο ντέρμπι, όπως και ότι από τη... μελέτη του δεν θα απουσιάζει ο αγώνας του α’ γύρου στο Φάληρο, όταν οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0.

Σε εκείνο το ματς, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού συνέθεταν οι Σισέ - Ένγκελς και μάλιστα, τα είχαν πάει αρκετά καλά. Για όσους έχουν ξεχάσει, ο πρώην στόπερ της Μπριζ ήταν εκείνος που είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ ο Σενεγαλέζος είχε μια άκρως καθοριστική επέμβαση στο φινάλε του ματς μπροστά από την εστία της ομάδας του.

Παράλληλα, «κατάπιαν» τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που δεν φάνηκε καθόλου σε όλο το ματς. Οπότε, φαίνεται αυτή τη στιγμή να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα για να ξεκινήσουν και στην Τούμπα.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τις πιθανότητες του Αλμπέρτο Μποτία να διατηρηθεί στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός διαθέτει την εμπειρία και τις παραστάσεις, που λείπουν από τους δύο νεαρότερους συμπαίκτες του, ενώ έχει αυτή τη στιγμή πολύ καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, μια και ήταν βασικός στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του. Όλα αυτά τα βάζει τις τελευταίες μέρες στο... ζύγι ο Οσκαρ Γκαρθία κι έτσι, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις τελικές επιλογές του στο ντέρμπι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags