Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι λένε από την ομάδα για την αλλαγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Μανόλο Χιμένεθ
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-23 11:40:00

Λάθος ή σωστή προσέγγιση; Τι λένε στην ΑΕΚ για Χιμένεθ και την αλλαγή του Λάζαρου

του Γιώργου Κτενά
Λάθος ή σωστή προσέγγιση; Τι λένε στην ΑΕΚ για Χιμένεθ και την αλλαγή του Λάζαρου

Είναι το θέμα που απασχολεί το ρεπορτάζ της Ένωσης.

Πολύ καλή εμφάνιση είχε η ΑΕΚ, ακριβώς λόγω της αντιμετώπισης που είχε και στα δύο παιχνίδια ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Τόσο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ όσο και στο χθεσινό, οι Κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είχαν αξιοπρεπέστατη παρουσία, που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Αλλά και αναδεικνύει αυτό που υποστηρίζουν όλοι από την πρώτη στιγμή για το σύνολο του Χιμένεθ: Έχει ποδοσφαιρική λογική, διαθέτει τα χαρακτηριστικά ομάδας με προγραμματισμό.

Παρόλα αυτά άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο δεν κρύβουν ότι η αλλαγή του Λάζαρου ήταν λανθασμένη, καθώς ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στο γήπεδο. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο ο Μασούντ, που από κάποιο σημείο και μετά δεν είχε καθόλου καθαρό μυαλό.

Ίωσς ο Χιμένεθ να είχε στο μυαλό του το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την προσεχή Δευτέραγια το πρωτάθλημα. Ίσως να μην διάβασε καλά το ματς και το τι χρειαζόταν να κάνει.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, κανείς δεν απαξιώνει (το αντίθετο μάλιστα) τον τρόπο που προσέγγισε τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με την Ντιναμό και την παρουσία που η ΑΕΚ σε ΟΑΚΑ και Κίεβο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags