Facebook Pixel Sportdog.gr | To «έλα να δεις» στην Τούμπα - «Απειλές» και... καμικάζι τινάζουν τα πάντα στον αέρα;
| 2018-02-23 13:05:00

To «έλα να δεις» στην Τούμπα - «Απειλές» και... καμικάζι τινάζουν τα πάντα στον αέρα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
To «έλα να δεις» στην Τούμπα - «Απειλές» και... καμικάζι τινάζουν τα πάντα στον αέρα;

Φωτιά έχουν πάρει οι φήμες και τα σενάρια στον ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει;

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που για αρκετούς μπορεί να κρίνει πολλά στη «μάχη» για τον φετινό τίτλο.
 
Στην Τούμπα έχει σημάνει κυριολεκτικά «συναγερμός» για το ματς με τους Πειραιώτες και άπαντες θέλουν να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, προκειμένου ο Δικέφαλος να αποφύγει παρατράγουδα του παρελθόντος και πιθανές τιμωρίες που μπορεί να στοιχίσουν σοβαρά στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι πολύ μεγάλες, ακόμα και στις τάξεις της διοίκησης, κάτι που φαίνεται και από τις αλλεπάλληλες «νουθεσίες» του Γιώργου Σαββίδη μέσω των social media.

Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η φήμη ότι υπάρχουν μέχρι και... εντονότατες προειδοποιήσεις προς τους «γνωστούς αγνώστους» των γηπέδων, έτσι ώστε να μην ξεφύγει σε κανένα σημείο του αγώνα η κατάσταση και όλα να γίνουν σε φίλαθλo πλαίσιo.

Πάντως, την ίδια στιγμή στον ΠΑΟΚ δεν «τρέμουν» μόνο τους «σκληροπυρηνικούς» οπαδούς, αλλά και τον… αντίπαλο. Υπάρχει, δηλαδή, η άποψη στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί -από κάθε άποψη- «μεταμορφωμένος» στο γήπεδο και πως οι «ερυθρόλευκοι» δε θα «βοηθήσουν» με τον τρόπο παιχνιδιού τους να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς… πάθος και ένταση. Κάτι που, φυσικά, μπορεί να «ανάψει» και την κερκίδα κι αυτό είναι που θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία στην Τούμπα.
 
Όπως και να έχει, το ντέρμπι της Κυριακής μυρίζει... μπαρούτι από όλες τις απόψεις κι αυτό το έχουν αντιληφθεί καλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Είναι, άλλωστε, ένα μεγάλο «στοίχημα» για τους «ασπρόμαυρους» το συγκεκριμένο παιχνίδι να μην «ξεφύγει» και άπαντες μετά τη λήξη του να ασχοληθούν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Άσχετα αν υπάρχει η πεποίθηση στα πέριξ του ΠΑΟΚ ότι σε αυτό δεν πρόκειται να φανεί καθόλου… συνεργάσιμος ο αντίπαλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags