Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αεκτζήδικη υπόκλιση στον ΠΑΟΚτσή - Του έδωσαν το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-23 13:22:00

Φοβερή αεκτζήδικη υπόκλιση στον ΠΑΟΚτσή - Του έδωσαν το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Φοβερή αεκτζήδικη υπόκλιση στον ΠΑΟΚτσή - Του έδωσαν το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Σε αυτά τα πράγματα δεν χωρούν οπαδικά.

Οι οπαδοί ανεξαρτήτου χρώματος έχουν αποδείξει, ότι δεν βάζουν πάνω από τη ζωή και τον θάνατο την ομάδα τους. Αυτό συνέβη πριν μερικές ημέρες με τους φίλους της ΑΕΚ που παραδέχτηκαν έναν μικρό υποστηρικτή του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί φωτογραφία ενός ΠΑΟΚτσή που νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο. Η εικόνα έκανε το γύρο του διαδικτύου, μοιράστηκε και σε ενωσίτικες σελίδες, όπου ο πιτσιρικάς δέχτηκε αγάπη, αποθεώθηκε και οι ΑΕΚτζήδες τον έχρισαν πρωταθλητή ζωής.

«Εδώ δε χωρούν οπαδικά - Το πρωτάθλημα δε ξέρουμε ποιος θα το πάρει αλλά ο ΜΑΓΚΑΣ της φωτογραφίας πήρε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.. Νίκησε τον καρκίνο, μπράβο μικρέ!», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

«Να είσαι πάντα γερός και δυνατός...και ας παίρνει δέκα χρόνια το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ... - Δεν το συζητάμε καν. όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου για μια ζωή - Aν ειναι να γινει καλα χαλαλι ας παρει και το νταμπλ!!! Παληκαρος - Ευγε παιδια!!!Οπου και να ανήκετε αθλητικά!!... Οσο για το μικρο Παοκι ,να μεγαλώσει να χαρεί τη ζωη του την ομαδα του ,και ολα τα καλα του Θεού!!!...», αναφέρθηκε μεταξύ πολλών σχολίων.

Υπενθυμίζεται, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν δείξει φοβερή στάση και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρά τα επεισόδια που σημειώθηκαν, τήρησαν με ευλάβεια ενός λεπτού σιγή για τον Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ, που είχε χάσει τη ζωή του εκείνες της ημέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags