23/02/18 - 14:09

Προειδοποίηση Βιεϊρίνια: «Δεν θα είναι εύκολο για Ολυμπιακό να...» - Τι ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι!

Sportdog Team
Προειδοποίηση Βιεϊρίνια: «Δεν θα είναι εύκολο για Ολυμπιακό να...» - Τι ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!
2.453views 0shares

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ιδιαίτερο φυσικά το παιχνίδι, όπου στο τέλος είναι απλά τρεις βαθμοί, είναι ντέρμπι όλοι περιμένουν το ματς, το ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο, κοιτάμε τον στόχο μας και παιχνίδι με παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει ιστορία, εμείς έχουμε τον στόχο μας και θέλουμε να κερδίσουμε το ματς. Δουλεύουμε για την Κυριακή για να πάρουμε το παιχνίδι» σημείωσε αρχικά.

Για το αν οι παίκτες ετοιμάζονται ψυχολογικά: «Σίγουρα, ο καθένας θα έχει διαφορετικό τρόπο που ετοιμάζεται για αυτό το ντέρμπι. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι, προσωπικά είμαι όχι χαλαρός, αλλά από την στιγμή που έχω παίξει τόσο ντέρμπι, ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή».

Για το αν αυτός και ο Μαλεζάς έδωσαν συμβουλές σε παίκτες της ομάδας που δεν έχουν παίξει τέτοιο ντέρμπι στην Τούμπα:

«Την ατμόσφαιρα θα την καταλάβουν στον αγώνα, αλλά πρέπει να χαλαρώσουν, να απολαύσουν το παιχνίδι γιατί σε τέτοιο ματς πρέπει να μην αγχώνονται, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, είναι ντέρμπι αλλά είναι ακόμα ένα παιχνίδι για να φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς εκεί που θέλουμε, στην πρώτη θέση. Να παίξουμε με την χαρά που πρέπει σε τέτοιους αγώνες».

Για το ματς πρώτου γύρου και ποσό διαφορετικός είναι πλέον ο ΠΑΟΚ:

«Πιο έμπειρος, έχουμε σερί νίκες που είναι πολύ σημαντικό, αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί δίνει στην ομάδα αυτό που χρειάζεται σε τέτοιους αγώνες, για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο να έρθει να παίξει. Έχουν αλλάξει πολλά με τους νέους παίκτες, όπως και εγώ ήξερα, αλλά είναι διαφορετική η κατάσταση πλέον. Η ομάδα χρειαζόταν χρόνο για να δεθεί, από την στιγμή που βρήκαμε ισορροπία, η εικόνα που έχουμε δείξει το δείχνει αυτό και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας».

Για τον Ολυμπιακό και αν σκέφτεται πως θα παίξει:

«Όχι δεν με απασχολεί πως είναι, είναι ένα ντέρμπι, ότι και να πούμε, θα περιμένουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό και δεν θέλουμε να μπούμε στο ματς λέγοντας ότι είναι εύκολο. Θα είναι δύσκολο ματς όπως στο πρώτο, μακάρι να έχουμε εμείς την τύχη όπως είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι».

Πρόσθεσε πως: «Θα είναι ένα όμορφο ματς, να συνεχίσουμε τις σερί νίκες και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας δώσει βοήθεια γιατί και εμείς θέλουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο με τις νίκες, όπως και θέλουμε να δείξουμε χαρά στον πρόεδρο και σε όλο το τιμ του ΠΑΟΚ. Να συνεχίσουμε έτσι και να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι ματς».

Για το κόσμο που περίμενε από τα ξημερώματα έξω από την Τούμπα για ένα εισιτήριο:

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει δείξει όχι μόνο σε αυτή την εβδομάδα αλλά και σε άλλα ματς, όπως και εκτός, στους παίκτες που δεν έχουν ακόμα την εμπειρία να παίξουν τέτοιο ντέρμπι, έχουν πάρει όλοι μια μικρή εικόνα για το τι πρόκειται να γίνει την Κυριακή, όλοι ξέρουν τι φιλάθλους έχουμε. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρά, να κερδίσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να συνεχίσουμε όλοι μαζί, γιατί έχουν αλλάξει πολλά από το ματς στο πρώτο γύρο, ο κόσμος ήρθε πολύ δίπλα μας, δεν ξέρω τι έγινε στην Λαμία που δεν μπορούσε ο κόσμος να πάει εκεί, θέλουμε να τους δώσουμε την χαρά την Κυριακή».

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Να είναι δίπλα μας στα 90 λεπτά γιατί μπορούμε να κερδίσουμε, και αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ