Facebook Pixel Sportdog.gr | Παλαίμαχος Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δίνει το σύνθημα: «Θα πάρει αποτέλεσμα ο...»!
| 2018-02-23 15:08:00

Παλαίμαχος Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δίνει το σύνθημα: «Θα πάρει αποτέλεσμα ο...»!

Sportdog Team
Παλαίμαχος Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ δίνει το σύνθημα: «Θα πάρει αποτέλεσμα ο...»!

Πληθαίνουν οι φωνές που παίρνουν θέση για το μεγάλο ντέρμπι!

Πρόκειται για τον Χάρη Μπανιώτη, που έχει φορέσει τόσο τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσο και εκείνη του Ολυμπιακού, και σε δηλώσεις του για το ντέρμπι σχολίασε σχετικά:

Για το ντέρμπι της Κυριακής: Ζούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού από ότι ακούω και μαθαίνω από μακρυά. Για την δικιά μας την ομάδα, τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι θα είναι μια χαρά, θα πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό.

Για το πόσο κοντά είναι ο ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: Η αγωνιστικότητά του στο γήπεδο και τα αποτελέσματά του δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά. Θέλει προσοχή αυτό το παιχνίδι. Η αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ. Ο κόσμος είναι δεδομένο ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Είναι η στιγμή να χαρούμε αυτό που μας λείπει τόσα χρόνια.

Για το αν “καθαρίζει” τον τίτλο εφόσον κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια: Έτσι πιστεύω. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι βλέπει το κάθε παιχνίδι διαφορετικά και έτσι πρέπει να το βλέπει, προς το τέλος θα κάνει τη σούμα. Πιστεύω ότι είναι σε αυτή την κατάσταση, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που αντιμετωπίζει με ζήλο τον κάθε αντίπαλο και κάνει την ίδια προσπάθεια. Γι αυτό βρίσκεται εδώ που βρίσκεται.

Για το αν θα έχει θετική ή αρνητική πίεση: Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να τα ξεπεράσει όλα αυτά με τη βοήθεια του κόσμου. Το κλίμα που θα υπάρχει εκεί να είναι θετικό και να μην υπάρχουν επεισόδια. Δε μας συμφέρει κάτι τέτοιο, να έχουμε μια τιμωρία. Αν και πιστεύω όλα μπορεί να τα ξεπεράσει αυτή η ομάδα με τη θέλησή της μέσα στο γήπεδο και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.

Για το ποιο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θυμάται: Όλα τα θυμάμαι. Είχαν πάει όλα πολύ καλά και είχαμε κερδίσει με μεγάλο σκορ. Αν και θεωρώ ότι είχαμε καλύτερη ομάδα πάντα το είχαμε δεδομένο ότι θα κερδίσουμε. Η ψυχολογία σίγουρα παίζει ρόλο, η βοήθεια του κόσμου τότε όπως και τώρα. Ήταν λίγο διαφορετικά βέβαια τότε, αλλά η ομάδα και ο κόσμος είναι τα ίδια και θα είναι στο ντέρμπι της Κυριακής.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει σερί κατάκτησης τίτλων: Φυσικά ο ΠΑΟΚ ανήκει σε αυτή την κατηγορία ομάδων στην Ελλάδα που μπορεί και πρέπει να διεκδικεί κάθε χρόνο τίτλους. Δεν έχει και τα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι άλλες ομάδες. Έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που μαζί με τον κόσμο του μπορεί να κάνει μια σειρά από κατακτήσεις τίτλων.

Για τον αν υπάρχει παίκτης φέτος που κάνει τη διαφορά: Δε θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον. Πιστεύω αυτό που κάνει φέτος τη διαφορά στον ΠΑΟΚ είναι πως είναι ομάδα, πως έχουν ένα σύνολο. Και έτσι βγάζουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Για το αν θα παρευρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο: Κατά 99,9% ναι. Αν και είμαι μακρυά θα μικρύνω την απόσταση γιατί θέλω να είμαι εκεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags