Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο-βόμβα για τον Ολυμπιακό - Ποιο μεγάλο όνομα «στέλνουν», ποια είναι η αλήθεια
| 2018-02-23 15:15:00

Σενάριο-βόμβα για τον Ολυμπιακό - Ποιο μεγάλο όνομα «στέλνουν», ποια είναι η αλήθεια

του Παναγιώτη Νικολάου
Σενάριο-βόμβα για τον Ολυμπιακό - Ποιο μεγάλο όνομα «στέλνουν», ποια είναι η αλήθεια

Τι ψιθυρίζεται και ποια η πραγματικότητα στο λιμάνι. Όλο το στόρι.

Το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι θα λέγαμε παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» για τον Ολυμπιακό, από τη μία επειδή οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για τον τίτλο και από την άλλη επειδή πολλοί παίκτες δίνουν εξετάσεις για την παραμονή τους στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει σε κάποιο βαθμό (όχι τόσο μεγάλο), και για τον Όσκαρ Γκαρσία.
 
Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να παρουσιάζεται πως έχει πάρει την εντολή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να «χτίσει» τον «νέο Ολυμπιακό» το καλοκαίρι, ωστόσο στην πραγματικότητα τα επόμενα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν και κυρίως τα ντέρμπι που απομένουν, με κορυφαίο όλων το παιχνίδι απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους στην υπόθεση παραμονής του 44χρονου τεχνικού στο Λιμάνι.
 
Αν, μάλιστα, ο Ολυμπιακός γνωρίσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, είναι πολύ πιθανό ο Όσκαρ Γκαρσία να βρεθεί σε δύσκολη θέση, κάτι που θα διαπιστωθεί ενδεχομένως και από τις αντιδράσεις των «ερυθρόλευκων» ΜΜΕ, σε συνάρτηση πάντα και με τον τρόπο που θα εξελιχθεί το μεγάλο ματς.

Την ίδια στιγμή, στο εξωτερικό κυκλοφορούν διάφορα «περίεργα» σενάρια σχετικά με τον πιθανό διάδοχο του Όσκαρ Γκαρσία, με την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς να παρουσιάζεται στην Πορτογαλία ως υποψήφιος για τους πρωταθλητές.

Ένα σενάριο στην Ιβηρική χώρα μάλιστα, ανέφερε πως η Doyen (η εταιρεία που «δουλεύει» τον Πέδρο Μαρτίνς) ψάχνει να... στείλει τον Μαρτίνς στην Αγγλία -ακολουθώντας τη μόδα των Πορτογάλων προπονητών για το Νησί- «διατηρώντας ταυτόχρονα καλή επαφή», όπως χαρακτηριστικά λεγόταν, με τον Ολυμπιακό.
 
Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει ακραίο, ειδικά στην παρούσα φάση που στο Λιμάνι τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και είναι όλα ανοιχτά σχετικά με την επόμενη μέρα. Δεν αποκλείεται στον Πειραιά να προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο, αλλά θεωρείται απίθανο σε αυτή τη φάση όχι μόνο να κοιτάζουν για προπονητή, αλλά και να προχωρούν σε συζητήσεις, όπως ισχυρίζονται στην Πορτογαλία, με την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς.
 
Θυμίσουμε ότι 47χρονος τεχνικός είχε «παίξει» πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Μπεσνίκ Χάσι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags