23/02/18 - 18:49

Απίθανο σενάριο! «Αυτόν φέρνει από την Ιταλία ως Τεχνικό Διευθυντή ο νέος επενδυτής στον ΠΑΟ»

Γνωρίζουν κάτι παραπάνω οι Ιταλοί;

Sportdog Team
Απίθανο σενάριο! «Αυτόν φέρνει από την Ιταλία ως Τεχνικό Διευθυντή ο νέος επενδυτής στον ΠΑΟ»
3.601views 0shares

Ιταλικό δημοσίευμα, που επικαλείται δικές του αποκλειστικές πληροφορίες, αναφέρει ο νέος επενδυτής που ετοιμάζεται να μπει στον Παναθηναϊκό, έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Πασκουάλ Σενσίμπιλε, ώστε να τον φέρει στην Ελλάδα για το πόσο του Τεχνικού Διευθυντή!

Ο Σενσίμπιλε μέχρι το 2009 ήταν στην Παλέρμο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει περιπλανηθεί σε όλη την Ιταλία ως τεχνικός διευθυντής, έχοντας περάσει από την Μάντοβα, την Τραπάνι και την Αλεσάντρια.

Το calcionews24.com αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά την περιπέτεια στην Τραπάνι και στην Αλεσάντρια ο Πασκουάλε Σενσίμπιλε μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στον Παναθηναϊκό. Ο νέος επενδυτής του ελληνικού κλαμπ έχει τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Σαμπντόρια στις πρώτες του επιλογές. Ο Σενσιμπίλε ήταν έμπιστος του Σαμπατίνι ο οποίος τον πήρε μαζί του στην Παλέρμο το 2009 ως συνεργάτη. Τα τελευταία χρόνια έχει περιπλανηθεί σε όλη την Ιταλία ως τεχνικός διευθυντής ενώ ήταν υπεύθυνος και στην Σαμπντόρια ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Μάντοβα, την Τραπάνι και την Αλεσάντρια και πλέον μπορεί να φύγει και πάλι για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι συντάκτες του www.calcionews24.com ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια νέα τις επόμενες εβδομάδες. Ο σύλλογος είναι σε οικονομικές δυσκολίες και η ομάδα θα μπορούσε να καλωσορίσει έναν νέο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού. Και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της διοίκησης. Αρκετά διαφορετικά προφίλ ανθρώπων είναι υποψήφιοι αλλά για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή είναι δεδομένο το όνομα του Πασκουάλε Σενσίμπιλε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ