Facebook Pixel Σιγά το σοκ! Όλοι οι δημοσιογράφοι υποστήριζαν ή υποστηρίζουν μια ομάδα...
| 2011-01-18 02:24:00

Σιγά το σοκ! Όλοι οι δημοσιογράφοι υποστήριζαν ή υποστηρίζουν μια ομάδα...

Σιγά το σοκ! Όλοι οι δημοσιογράφοι υποστήριζαν ή υποστηρίζουν μια ομάδα...

Δεν είναι ποινικό αδίκημα να είναι με μια ομάδα ένας δημοσιογράφος. Όπως ο Στυλιάδης είναι Ολυμπιακός, άλλοι είναι Παναθηναϊκοί. Δεν έπεσε με αλεξίπτωτο κανείς στο επάγγελμα, οπότε δεν χρειάζεται κανείς να εκνευρίζεται επειδή ο σκύλος έγραψε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και αλήθεια είναι ότι ο Στυλιάδης είναι Ολυμπιακός. Και αυτό που έκανε ο Βαρδινογιάννης είναι τραγικό καφριλίκι. Τι σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο; Καμία. Ο καπετάνιος είναι ασυγχώρητος, ενώ ο Στυλιάδης δεν έκανε κανένα λάθος. Αν είπε και μια κουβέντα παραπάνω στην περιγραφή, δεν τρέχει και τίποτα. Σιγά τα ωά δηλαδή που κάθε φορά που ένας δημοσιογράφος θα λέει υπερβολή ή θα κάνει μια… άκυρη τοποθέτηση, να επεμβαίνει ένας Ρίνγκο και να του κατεβάζει τα μικρόφωνα.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί θίχτηκαν κάποιοι που γράφτηκε εδώ ότι είναι Ολυμπιακός. Υπάρχει κανένας δημοσιογράφος που δεν ήταν και δεν είναι κάτι; Άντε σοβαρευτείτε ρε γιατί με τέτοιες λογικές δεν πάμε πουθενά και όλος ο κλάδος θα πάει άκλαφτος, μαζί με την κοινωνία. Μας πείραξε ότι είναι Ολυμπιακός; Ούτε μισή πρόθεση δεν είχε ο Στυλιάδης, ούτε τη φάση είδε με κόκκινα γυαλιά όπως κάνουν κάτι άλλοι στη ΝΕΤ.

Σοβαρός ήταν και μάλιστα του δίνουμε και μπόνους έπαινο για τη στάση που κράτησε μετά στη ζωντανή σύνδεση με το στούντιο και τους Καρπετοπανούτσους γιατί θα μπορούσε να ξεσπαθώσει. Αντ’ αυτού έβγαλε πολύ σωστό προφίλ, χρησιμοποιώντας προσεκτικά τις λέξεις και δεν κατηγόρησε καν τον Βαρδινογιάννη για την χουντική ενέργειά του.

Απλά ο σκύλος δεν πολυγουστάρει τις εξυπνάδες και για αυτό τα λέει όλα αυτά. Δεν αντιλαμβάνεται την ειρωνία κάποιων φίλων του Στυλιάδη που βγήκαν χθες βράδυ στο ραδιόφωνο του Σέντρα και άρχισαν να ειρωνεύονται το sportdog. Δεν τα ξέρουμε τα παιδιά που έκαναν την εκπομπή και μάλλον είναι καινούργιοι αλλά από πότε ποινικοποιείται ή θεωρείται κακούργημα να είναι κάποιος Ολυμπιακός ή να το γράφουμε εμείς ότι είναι;

Δεν είναι σε καμιά γυάλα οι δημοσιογράφοι και δεν έχει καμία ανάγκη προστασίας ο Στυλιάδης γιατί δεν έχει τίποτα να καταμαρτυρήσει κανείς στο παλικάρι. Δημοσιογράφος είναι, τη δουλειά του σωστά την κάνει, έχει και ωραία φωνή (άντε πάρε και το κομπλιμέντο σου).

Κι αν θέλετε και τη γνώμη μας, πολύ θα χαρούμε να τον ακούσουμε στο επόμενο ματς του ΟΑΚΑ. Αυτή θα είναι η πραγματική μαγκιά της NOVA κι όχι να τον «κρύψει» για να περάσει η μπόρα που σήκωσε ο Βαρδινογιάννης. Έτσι θα τον καθιερώσει.

Σχετικά link

Είναι Ολυμπιακός. Ε, και;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags