Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Μακ: «Μας φοβούνται τώρα στον Ολυμπιακό – Φυσικά πιο δύσκολο ματς με την ΑΕΚ»!
| 2018-02-24 18:00:00

Τρομερές ατάκες Μακ: «Μας φοβούνται τώρα στον Ολυμπιακό – Φυσικά πιο δύσκολο ματς με την ΑΕΚ»!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μακ: «Μας φοβούνται τώρα στον Ολυμπιακό – Φυσικά πιο δύσκολο ματς με την ΑΕΚ»!

Τι είπε για το ντέρμπι της Κυριακής, το πρωτάθλημα και την Τούμπα.

 

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στην κάμερα του Novasports για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, σημείωσε πως οι Πειραιώτες πλέον τους φοβούνται, ενώ χαρακτήρισε πιο δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε δύο εβδομάδες.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε:

Για το «κλειδί» της νίκης στο ντέρμπι: «Σε κάθε παιχνίδι το «κλειδί» της νίκης είναι το ίδιο. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να αγωνιστούμε όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα στην Τούμπα. Να έχουμε στην κατοχή μας τη μπάλα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον τρόπο που παίξαμε στα προηγούμενα ματς. Το λέω γιατί δεν πρέπει να αλλάξουμε το στιλ μας επειδή αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε στην έδρα μας. Θα παίξουμε δυνατά. Να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν συνεχίσουμε όπως στα προηγούμενα ματς, κανείς δε μπορεί να μας σταματήσει, ούτε και ο Ολυμπιακός. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω πως τώρα μας φοβούνται. Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το μόνο που θέλουμε να πάρουμε είναι οι τρεις πόντοι».

Για το κατά πόσο το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα επηρεάσει την κούρσα του τίτλου: «Καθόλου. Δε θα αλλάξει κάτι αν η ΑΕΚ νικήσει τον Ατρόμητο. Δε θα αλλάξει κάτι. Αυτός ο κυριακάτικος αγώνας είναι ένας ακόμη κυριακάτικος αγώνας. Είναι ξεχωριστός, για εμάς, για τον κόσμο, για τη Θεσσαλονίκη γιατί αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι. Είναι φανταστικό. Αλλά είναι μόνο τρεις βαθμοί για να διατηρήσουμε τη διαφορά από την ΑΕΚ. Φυσικά πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι δυσκολότερος ο αγώνας σε σχέση με τον κυριακάτικο. Πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της περιόδου. Αλλά έως τότε έχουμε τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να πάρουμε έξι πόντους από αυτούς τους αγώνες».

Παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα προς τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως αυτοί οι αγώνες είναι για τους οπαδούς. Όπως είδαμε οι οπαδοί μας πήραν όλα τα εισιτήρια μέσα σε μία ώρα. Ήταν εκπληκτικό. Μας υποστηρίζουν στην Τούμπα. Είναι απίστευτο. Ανυπομονώ για αυτόν τον αγώνα για να βγω στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε. Η ατμόσφαιρα και όλα θα είναι φανταστικά. Μας υποστηρίζουν. Πάντα είναι δίπλα μας.  Πρέπει να τους δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε με την απόδοσή μας στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags