Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» για την ταλεντάρα της Λάρισας - Τον δίνει στον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ ο Κούγιας;
| 2018-02-24 18:17:00

«Χαμός» για την ταλεντάρα της Λάρισας - Τον δίνει στον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ ο Κούγιας;

του Λάζαρου Γεωργίδη
 «Χαμός» για την ταλεντάρα της Λάρισας - Τον δίνει στον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ ο Κούγιας;

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Έλληνα άσο.

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα της Super League είναι δεδομένα ο Γιάννης Μασούρας της Λάρισας, για τον οποίο τα σενάρια τελευταία δίνουν και παίρνουν.

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε τις προάλλες ότι για τον νεαρό δεξιό μπακ-χαφ έχει καταθέσει πρόταση ο Ολυμπιακός και πως υπάρχει ακόμα μία μεγάλη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, βρίσκεται πιο κοντά στον παίκτη, λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τον μάνατζέρ του.

Από την άλλη, βέβαια, ο Αλέξης Κούγιας έχει ως γνωστόν καλύτερες επαφές με τους Πειραιώτες, ενώ με τον Δικέφαλο του Βορρά υπάρχει ανοιχτή κόντρα, κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του σχετικά με την επόμενη ομάδα του νεαρού άσου, αν και εφόσον, βεβαίως, κινηθούν επίσημα και οι δύο ομάδες για την απόκτησή του. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ άλλωστε, μόλις την Παρασκευή έριξε τη... βόμβα για το "ύποπτο κοουτσάρισμα" του Φυντάνη στο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Πάντως, για τον Γιάννη Μασούρα υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό, ενώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ισχύει πως η Νόριτς έχει βάλει στο μάτι τον ταλαντούχο παίκτη της ΑΕΛ.

Μάλιστα, scouts της αγγλικής ομάδας αναμένεται να ταξιδέψουν στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 22χρονο άσο στα προσεχή παιχνίδια της Λάρισας στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Πλατανιά και Λεβαδειακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags