Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό σενάριο: Έφυγε από τον ΠΑΟ τον Γενάρη για να πάει Ολυμπιακό το καλοκαίρι;
| 2018-02-24 21:40:00

Τρελό σενάριο: Έφυγε από τον ΠΑΟ τον Γενάρη για να πάει Ολυμπιακό το καλοκαίρι;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό σενάριο: Έφυγε από τον ΠΑΟ τον Γενάρη για να πάει Ολυμπιακό το καλοκαίρι;

Λέτε να γίνει το «μπαμ» στο Λιμάνι με τον πρώην «πράσινο»; 

Μπορεί να απέχουμε μεγάλο διάστημα από το καλοκαίρι και την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο οι μεταγραφικές φήμες δε σταματούν ποτέ.

Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και σε ανύποπτο χρόνο γράφονται σενάρια όπως αυτό που κυκλοφόρησε τελευταία, το οποίο υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει πρόταση το καλοκαίρι για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο το όνομα του πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού είχε συνδεθεί και με τους Ερυθρόλευκους, εκτός από τον ΠΑΟΚ, προτού τελικά καταλήξει στην πατρίδα του και την Ιντερνασιονάλ.

Εξ' ου και το νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα επανέλθουν για τον έμπειρο αμυντικό το καλοκαίρι. Παρ' όλα αυτά, οι πληροφορίες μας δεν επιβεβαιώνουν το εν λόγω σενάριο. Αντιθέτως, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία «ενόχληση» από τον Ολυμπιακό προς την Ιντερνασιονάλ, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να μην έχουν πάρει την υπόθεση του Βραζιλιάνου ιδιαίτερα «ζεστά» μετά τα όσα συνέβησαν τον Ιανουάριο, όταν η θέμα της μεταγραφής του έγινε «σίριαλ» με τη γνωστή κατάληξη. 

Όπως λέγεται δε, στο εσωτερικό της ομάδας φέρεται να έχουν εκφραστεί αρκετές ανησυχίες για τη συγκεκριμένη περίπτωση εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του χαρακτήρα του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags