Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Ουζουνίδη για την διοίκηση και η αισιοδοξία του για τα ντέρμπι που έρχονται
| 2018-02-24 22:53:00

Η ατάκα Ουζουνίδη για την διοίκηση και η αισιοδοξία του για τα ντέρμπι που έρχονται

Sportdog Team
Η ατάκα Ουζουνίδη για την διοίκηση και η αισιοδοξία του για τα ντέρμπι που έρχονται

Τι είπε για τη νίκη με τη Λαμία και την ανακοίνωση των παικτών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις διαβεβαιώσεις που έδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και στην αναμονή που υπάρχει ως προς το αν θα τηρηθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, ήμασταν νευρικοί και δεν ήμασταν ήρεμοι. Δεν κάναμε σωστά κάποια πράγματα και ήταν λογικό όσο δεν παίζαμε καλά να πάρει θάρρος ο αντίπαλος και να ανέβει στο γήπεδο. Τα διορθώσαμε αυτά στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε καλύτερες συνεργασίες κι εκτός των δύο γκολ θα μπορούσαμε κι άλλα τέρματα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση, έχουμε ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν είχαμε καλές θέσεις στο γήπεδο. Είχαμε αλλάξει τον Λουντ με τον Μουνιέ και θέλαμε να μπαίνουν προς τα μέσα στη δεύτερη ζώνη, έτσι μπήκε και το γκολ. Η διάθεση για γρήγορο γκολ στην αρχή τους έκανε πιο νευρικούς. Δεν τολμήσαμε να πιέσουμε και υπήρχε νευρικότητα. Τα διορθώσαμε, βάλαμε τα γκολ και είχαμε καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα με τις προσθήκες, την επιστροφή του Κουλιμπαλί και την είσοδο του Κουρμπέλη θα έχουμε περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μας».

Για την ανακοίνωση των παικτών για τη διοίκηση: «Νομίζω ότι η ανακοίνωση τα λέει όλα. Καλύτερα να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές, ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, θέλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Πήραμε διαβεβαιώσεις και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει για να μην έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags