Facebook Pixel Sportdog.gr | «Με... χίλια κόντρα στον Ολυμπιακό - Ποιος Αρετόπουλος;» - Αποκάλυψη-βόμβα για Γκαρσία-ΠΑΟΚ!
| 2018-02-25 17:08:00

«Με... χίλια κόντρα στον Ολυμπιακό - Ποιος Αρετόπουλος;» - Αποκάλυψη-βόμβα για Γκαρσία-ΠΑΟΚ!

του Γιώργου Κτενά
«Με... χίλια κόντρα στον Ολυμπιακό - Ποιος Αρετόπουλος;» - Αποκάλυψη-βόμβα για Γκαρσία-ΠΑΟΚ!

Ανάβει φωτιές ο Αντώνης Τσακαλέας μιλώντας στο sportdog.gr.

Το πλάνο της νίκης που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, περιέγραψε με δηλώσεις του στο sportdog.gr o Αντώνης Τσακαλέας.

Ο γνωστός ρεπόρτερ που καλύπτει το ρεπορτάζ του Δικέφαλου, αναφέρθηκε ακόμα στον παίκτη των Ερυθρόλευκων που θεωρεί μόνιμη πηγή κινδύνων, αλλά και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει καλές μονάδες, αλλά όχι αποδοτικό σύνολο.

Αποκάλυψε τις σκέψεις του Ράσβαν Λουτσέσκου για την 11άδα του ΠΑΟΚ, σχολίασε τον ορισμό του Αρετόπουλου και, τέλος, αναφέρθηκε στον Όσκαρ Γκαρσία και το καλοκαιρινό φλερτ που είχε με τους Θεσσαλονικείς.

Aντώνη, ποιο πιστεύεις ότι είναι το πλάνο του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Το πλάνο του Λουτσέσκου το έχει "περιγράψει" ο Πέλκας σε δηλώσεις του πριν από μερικές ημέρες, όταν είχε πει πως "πρέπει να μπαίνουμε στα ματς με... χίλια" και νομίζω αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή, για να βάλει από νωρίς και την κερκίδα στην εξίσωση. Ο Ρουμάνος έχει ήδη μιλήσει αρκετά στους παίκτες του περί νεύρων, υπομονής, συγκέντρωσης. Υπομονή και συγκέντρωση ο ΠΑΟΚ έχει δείξει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι σαν τα υπόλοιπα. Δεν είναι εύκολο να έχει υπομονή και καθαρό μυαλό με 30.000 κόσμο κρεμασμένο σα τα τσαμπιά στις κερκίδες να απαιτεί τη νίκη. Και, στο κάτω – κάτω της γραφής, η διαχείριση της πίεσης σε κάνει πρωταθλητή... ».

Πώς θα πρέπει να παίξει ο Λουτσέσκου, από την άποψη της στελέχωσης της 11άδας, για να κερδίσει τον Ολυμπιακό;

«Με βάση τον αγωνιστικό τρόπο σκέψης του το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν δυο ερωτηματικά. Το πρώτο έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Μαουρίσιο, με τους Κάνιας και Σάχοφ να είναι υποψήφιοι. Η λογική των τελευταίων αγώνων λέει Σάχοφ, όμως η λογική και οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα λένε Κάνιας. Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, και η απάντηση είναι παρόμοια με την προηγούμενη. Η λογική των τελευταίων αγώνων λέει Μπίσεσβαρ, όμως η λογική και οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα λένε Τζάλμα».

Υπάρχουν παράπονα στον ΠΑΟΚ για τον ορισμό του Αρετόπουλου; Περιμένεις να μας απασχολήσει η δική του παρουσία;

«Ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμως δεν έχει σχολιάσει ο ΠΑΟΚ την επιλογή Αρετόπουλου. Δεν έχει προκύπτει κάποια "διαρροή" ή έστω σχόλιο "μέσω κύκλων". Θεωρώ πως πρόκειται για μια κίνηση (σωστής κατά την άποψή μου) τακτικής. Δεν έχει κάτι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ να "βάλει στο παιχνίδι" τον διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα. Το αντίθετο θα έλεγα. Θα πρέπει να περάσουν οι εποχές που ο φίλος του ΠΑΟΚ πήγαινε στο ματς με τον Ολυμπιακό με το μυαλό στον διαιτητή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το κάνει να πάει με το μυαλό στο πρωτάθλημα».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να χαλάσει το πάρτι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ; Ποιους παίκτες του φοβάσαι;

«Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τις μονάδες του Ολυμπιακού. Αλλωστε το πρόβλημά του είναι πως αυτές δε μπορούν να πείσουν ως σύνολο. Το τελευταίο διάστημα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι μόνιμη πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο είναι ο Μάριν, καθώς είναι ικανός και στο δημιουργικό αλλά και στο εκτελεστικό κομμάτι».

«Πίεζε τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ» 

Τέλος, τι βλέπεις στη μάχη των πάγκων; Ο μπαρουτοκαπνισμένος Λουτσέσκου στη Σούπερ Λιγκ, εναντίον στον νεοφερμένο Όσκαρ Γκαρσία. Μπορεί το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη να αποτελέσει μοχλό εξελίξεων για τους Πειραιώτες;

«Στη μέχρι τώρα θητεία του στη Σούπερ Λιγκ, υπάρχουν δυο ομάδες που δεν έχει κερδίσει ο Λουτσέσκου. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Και αυτοί είναι και οι αγώνες στους οποίους θα παίξει τα ρέστα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γκαρσία είναι ένας προπονητής που είχε πάρει το δρόμο του για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι δέχθηκε έντονο πρέσινγκ από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν ενέδωσε. Τώρα είναι στον Ολυμπιακό, σε απ' ότι φαίνεται λάθος τάιμινγκ. Ο ΠΑΟΚ είχε υπομονή με τον Λουτσέσκου, που έχασε στον πρώτο γύρο από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και είναι εδώ για να πάρει το αίμα του πίσω. Είναι θέμα του Ολυμπιακού αν θα έχει την υπομονή με τον Γκαρσία σε περίπτωση που χάσει και από τον ΠΑΟΚ μετά την ΑΕΚ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags