Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο - Διάλογος με Σαββίδη και τρομερές ατάκες για Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-25 17:30:00

Δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο - Διάλογος με Σαββίδη και τρομερές ατάκες για Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο - Διάλογος με Σαββίδη και τρομερές ατάκες για Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Μέχρι και σύνθημα... τραγούδησε ο Περουβιανός άσος!

Μπορεί η θητεία του στον ΠΑΟΚ να διήρκησε μόλις λίγους μήνες, ωστόσο ο Κάρλος Ζαμπράνο φαίνεται ότι πρόλαβε να «δεθεί» με τον Δικέφαλο!

Σε τέτοιο βαθμό που είχε συνομιλία με τον Γιώργο Σαββίδη μέσω των social media, στην οποία ευχήθηκε να μπορέσει να έρθει στην Τούμπα για να δει από κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Ο Σαββίδης του έδωσε το ελεύθερο να το πράξει και τον αποκάλεσε «αλάνι», με τον Περουβιανό να απαντά με σύνθημα του ΠΑΟΚ!

"Θέλω να έρθω στην Θεσσαλονίκη για αυτό το σημαντικό παιχνίδι.Ελπίζω ότι θα έχω ελεύθερη μέρα. Ελπίζω ότι θα νικήσουμε στο... κλάσικο, είμαστε καλύτεροι από αυτούς", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος αμυντικός, με τον Γιώργο Σαββίδη να του απαντάει "Έλα έλα, αν μπορέσεις να φύγεις από το Κίεβο, φυσικά και να έρθεις", χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα "Αλάνι". Η συνομιλία είχε και συνέχεια, με τον Περουβιανό να τραγουδάει σύνθημα των "ασπρόμαυρων", δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει την ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό. 

Δείτε την χαρακτηριστική συνομιλία: 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags