Facebook Pixel Sportdog.gr | Λάρισα, Λάρισα, σε είδα και... δεν λαχτάρησα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-02-25 19:07:00

Λάρισα, Λάρισα, σε είδα και... δεν λαχτάρησα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Λάρισα, Λάρισα, σε είδα και... δεν λαχτάρησα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη (1-0) επί του Πλατανιά, που την βγάζει από περιπέτειες.

Μια πολύ σημαντική νίκη, που ουσιαστικά την απομάκρυνε κατά πολύ από την επικίνδυνη ζώνη έκανε η ΑΕΛ, επικρατώντας με 1-0 του Πλατανιά, ο οποίος μόνο με θαύμα θα "σώσει" την κατηγορία.

Οι "βυσσινί" στο ντεμπούτο του Ντόστανιτς στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του Ηλία Φυντάνη, ήταν πολύ ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 69'.

Ο Ναζλίδης έδωσε την πάσα στον Ντέλετιτς και αυτός με όμορφο αριστερό πλασέ έκανε το 1-0 και σκόραρε στην επιστροφή του στα γήπεδα, καθώς απουσίαζε από την δράση για ένα μήνα.

Με αυτό το τρίποντο, λοιπόν, η ΑΕΛ έφτασε τους 25 βαθμούς και ύστερα από την ήττα του Απόλλωνα από την Ξάνθη, αύξησε την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους εννιά βαθμούς. Την ίδια ώρα ο Πλατανιάς έμεινε στους 10 και μοιάζει απίθανο να προλάβει την σωτηρία.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46’ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (62’ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Ναζλίδης (75’ Λεοζίνιο), Αγκάνοβιτς, Κριζμάν 

Πλατανιάς: Κλιάγιτς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πετρόπουλος (83’ Κασάλιτσα), Στάμου (74’ Ουντότζι), Βάντερσον (54’ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Νίλι, Ενσικούλου 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags