Facebook Pixel Sportdog.gr | Φτιάχνει σερί και φτιάχνεται – Παναιτωλικάρα και κόντρα στην Κέρκυρα
| 2018-02-25 19:11:00

Φτιάχνει σερί και φτιάχνεται – Παναιτωλικάρα και κόντρα στην Κέρκυρα

του Νίκου Στεργίου
Φτιάχνει σερί και φτιάχνεται – Παναιτωλικάρα και κόντρα στην Κέρκυρα

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 1-0.

Το παιχνίδι ήταν κακό από πλευράς θεάματος. Ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος από τη βροχόπτωση σίγουρα επηρεάσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Η Κέρκυρα ξεκίνησε καλύτερα, ο Παναιτωλικός όμως ήταν αυτός που προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γουίλιαν. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δέλλα έδειξαν συγκεντρωμένοι και κράτησαν το προβάδισμά τους. Στις καθυστερήσεις ο Κυριακίδης έσωσε την ομάδα του από ισοφάριση σε προσπάθεια του Μυτίδη, ενώ στο πρώτο μέρος έκανε σημαντική επέμβαση πριν προηγηθούν οι γηπεδούχοι.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Μπορεί να μη δέχτηκε τρομερή πίεση, αλλά με δύο σημαντικές επεμβάσεις στο παιχνίδι, ο Κυριακίδης ήταν ο πολυτιμότερος για τον Παναιτωλικό.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους Σοάρες, Μύγας, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ, Χόρχε Ντίας, Μπαρμπόσα

Κέρκυρα (Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου, Παμλίδης, Σπίνουλας, Μυτίδης, Ρόλε, Γρομητσάρης.

Η ΦΑΣΗ Η απόκρουση του Κυριακίδη στις καθυστερήσεις.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Τσαμούρης με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο αι Σαμοΐλη και τέταρτο τον Κουτσιαύτη. Δεν είχαν ιδιαίτερα προβληματα

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Παναιτωλικός συνέχισε το νικηφόρο σερί επί τρεις αγωνιστικές και παρέμεινε αήττητος για τέσσερις. Σκαρφάλωσε, δε, στην 8η θέση με 29 βαθμούς. Η Κέρκυρα παρέμεινε 14η με 18.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι γι'αυτό και πήραν το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags