Facebook Pixel Sportdog.gr | Καραπαπάς: «Να γίνει μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ – Περιμένουμε μία συγνώμη»! Τι είπε για Ίβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-02-25 23:20:00

Καραπαπάς: «Να γίνει μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ – Περιμένουμε μία συγνώμη»! Τι είπε για Ίβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καραπαπάς: «Να γίνει μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ – Περιμένουμε μία συγνώμη»! Τι είπε για Ίβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρές καταγγελίες για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς μίλησε για έλλειψη ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον ΠΑΟΚ, τον τραυματισμό του Γκαρσία, αλλά και το Φύλλο Αγώνα, που δεν είχε κλείσει μέχρι τις 23.00.

Ο Κώστας Καραπαπάς επισήμανε σχετικά: «Περιμέναμε μία μεγάλη συγνώμη και για αυτό που έγινε στο γήπεδο με τον προπονητή μας και για τις προκλήσεις στις σουίτες. Περιμέναμε μία συγνώμη αλλά αντίθετα ήρθαν κάποιες δηλώσεις εντελώς διαφορετικές από εκείνες που είχαν γίνει για έναν αμφισβητούμενο τραυματισμό σε άλλο γήπεδο (σ.σ αναφέρεται προφανώς στον τραυματισμό του Ίβιτς στη Λεωφόρο στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ πέρυσι στα πλέι οφ) και ενώ είναι ξεκάθαρο σήμερα πως ο προπονητής μας χτυπήθηκε. 

Είδατε το αντικείμενο που δέχθηκε. Ήταν ένα κλειστό ρόλο ταμειακής μηχανής βαρύ σαν πέτρα. Δεν έχει κλείσει ακόμα το Φ.Α.. Το θέμα δεν είναι η διάγνωση αλλά πως ήταν ένα επικίνδυνο αντικείμενο.

Ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής που όταν πέφτει από ψηλά πονάει πολύ. Δεν είμαστε γιατροί. Δεν έχουμε διάγνωση. Περιμέναμε μία μεγάλη συγνώμη από τον ΠΑΟΚ ξαναλέω. Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Όταν ορισμένοι θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα θα πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια και από έδρες».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags