26/02/18 - 02:28

Χιμένεθ: «Ποια Τούμπα; Τελικοί με Πανιώνιο και Ατρόμητο»!

Δείτε όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Sportdog Team
Χιμένεθ: «Ποια Τούμπα; Τελικοί με Πανιώνιο και Ατρόμητο»!
1.517views 0shares

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη NOVA: «Θα προτιμούσα να μιλάω για την παρουσία μας σε τρεις διοργανώσεις. Είναι αλήθεια, όμως, ότι το όνειρο αυτό τελείωσε. Το ζήσαμε όσο μπορέσαμε περισσότερο και νομίζω ότι λίγοι θα στοιχημάτιζαν στην αρχή της σεζόν ότι θα αντέχαμε τόσο πολύ. Είμαι, όμως, πολύ περήφανος για τη δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου στην Ευρώπη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της ΑΕΚ είχε φέτος μια πολύ αξιοπρεπή παρουσία, αν και ξέραμε από την αρχή θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κατακτήσουμε το Europa League, αλλά ακόμα και ως εδώ που φτάσαμε πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας είναι να δουλέψουμε. Το να ζητάμε είναι κάτι πολύ εύκολο. Και εγώ θα μπορούσα στη ζωή μου να ζητήσω ένα καράβι, αλλά δεν το έχω. Τόσο το ματς με τον Ατρόμητο, όσο και αυτό με τον Πανιώνιο που ακολουθεί, αν και ενδιάμεσα υπάρχει η Λάρισα για το κΚύπελλο, είναι αγώνες που χαρακτηρίζονται ως τελικοί για μας.


Τους τελικούς, όμως, τους κερδίζει αυτός που βρίσκεται εκεί και αυτός που δεν αρκείται σε ό,τι έχει κατακτήσει ως τώρα, αλλά προσπαθεί για ακόμα περισσότερα. Για αυτό και έχουν μεγάλη αξία όλα όσα έχουν καταφέρει ως τώρα οι παίκτες, αφού από τον Ιούνιο που άρχισαν οι προπονήσεις ακούω συνεχώς πόσα πρέπει να κατακτήσουμε, άρα παίζουμε τελικούς από τον Ιούνιο».

Για τον προπονητή του Ατρομήτου, τόνισε: «Ο προπονητής του Ατρόμητου προσαρμόστηκε γρήγορα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κι αυτό φαίνεται στην ομάδα του. Τις περισσότερες φορές τα πάντα κρίνονται από τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα του Ατρόμητου είναι πάρα πολύ καλά, αφού βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το σημαντικό όμως που πρέπει να στεκόμαστε είναι η δουλειά που γίνεται καθημερινά και όχι μόνο το αποτέλεσμα στους αγώνες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που αποδεικνύει πόσο καλή δουλειά γίνεται, γιατί κάποιες φορές δεν παίρνεις αποτέλεσμα επειδή η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα. Με τον Ατρόμητο το θετικό είναι ότι έχει καταφέρει να συνδυάσει την δουλειά με τα αποτελέσματα
».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ