Facebook Pixel Sportdog.gr | Aυτός είναι ο διεθνής άσος που έβρισε αισχρά τον Βιεϊρίνια - Ζήτησε συγγνώμη μετά τον σάλο! (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-26 13:24:00

Aυτός είναι ο διεθνής άσος που έβρισε αισχρά τον Βιεϊρίνια - Ζήτησε συγγνώμη μετά τον σάλο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Aυτός είναι ο διεθνής άσος που έβρισε αισχρά τον Βιεϊρίνια - Ζήτησε συγγνώμη μετά τον σάλο! (ΦΩΤΟ)

Τελικά το παραδέχθηκε... 

Ο νεαρός άσος του Βύζαντα Μεγάρων, Γιάννης Μάλλης, ο οποίος είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα των Ενόπλων, είναι ο ποδοσφαιριστής που έβρισε χυδαία τον Αντέλινο Βιεϊρίνια, μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι στην Τούμπα. 

Μπορεί αρχικά ο 23χρονος παίκτης να διέψευσε ότι ήταν αυτός που έκανε την επίθεση στον Πορτογάλο άσο, υποστηρίζοντας ότι κάποιος άλλος μπήκε στο προφίλ του και έστειλε το απειλητικό, μεταξύ άλλων, μήνυμα, ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο "δράστης", ζητώντας μάλιστα συγγνώμη. 

Αναλυτικά τι έγραψε:

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια και την οικογένειά του για το μήνυμα με τα υβριστικά σχόλια που του έστειλα. Λυπάμαι πολύ, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να επανορθώσω. Έχω μετανιώσει γιατί και πάνω στα νεύρα τέτοιες εκφράσεις δεν πρέπει να λέγονται σε κανέναν. Έπρεπε να το κάνω νωρίτερα. Συγγνώμη και πάλι».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags