Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «ενοχή» του Μίχελ και τι έγινε στο επεισόδιο με τον Σάββα - Ήξεραν... όλοι τι θα συμβεί!
| 2018-02-26 17:35:00

Η «ενοχή» του Μίχελ και τι έγινε στο επεισόδιο με τον Σάββα - Ήξεραν... όλοι τι θα συμβεί!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η «ενοχή» του Μίχελ και τι έγινε στο επεισόδιο με τον Σάββα - Ήξεραν... όλοι τι θα συμβεί!

Καυτό backstage από τους διαδρόμους της Τούμπας στο sportdog.

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για το τι έγινε στο παρασκήνιο του ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζουν τα γεγονότα από τη δική τους οπτική γωνία.

Μία από τις καταγγελίες των ανθρώπων των πρωταθλητών αφορούσε επεισόδιο μεταξύ του Λούμπος Μίχελ και του Σάββα Θεοδωρίδη, με τους «ερυθρόλευκους» να ισχυρίζονται ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ απώθησε βίαια τον αντιπρόεδρο των Πειραιωτών.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ενισχύεται -χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα-, από τις αναφορές που θέλουν τον Λούμπος Μίχελ αρκετά ταραγμένο στη συνέχεια, καθώς "εξαφανίστηκε" από το προσκήνιο του ντέρμπι.  

Απεναντίας, στο Λιμάνι δεν είχαν κανένα παράπονο από τη στάση του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη. Μάλιστα, από τον Πειραιά έλεγαν ότι ήταν υποδειγματική η συμπεριφορά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, αλλά και του γιου του, καθώς δεν προκάλεσαν, σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους της ομάδας, όπως ισχυρίζονταν οι «ερυθρόλευκοι».

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δε θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά ούτε στις δηλώσεις του, αποχωρώντας από την Τούμπα, όταν αρκέστηκε να πει μόνο ένα «συγγνώμη στον κόσμο του ΠΑΟΚ», για όσα έγιναν στο γήπεδο και τελικά το ματς δεν διεξήχθη, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και όλο το πλάνο που είχε σχεδιαστεί για να μη συμβεί το παραμικρό εντός κι εκτός γηπέδου.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περίμεναν ότι το κλίμα δε θα ήταν… φιλόξενο και, μάλιστα, είχαν προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο, ακόμα και για αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο, όπως τελικά έγινε, μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία.

Τη συγκεκριμένη πρόθεση είχε «μαρτυρήσει» στο ρεπορτάζ του και ο Κώστας Νικολακόπουλος από το πρωί του Σαββάτου, ενώ και ο Σάββας Θεοδωρίδης στην τελευταία σύσκεψη για το ντέρμπι με τους αρμόδιους φορείς, το πρωί της Κυριακής, είχε «προειδοποιήσει» για αποχώρηση, αν και εφόσον συνέβαινε το παραμικρό, κάτι που αποκάλυψε και ο Κυριάκος Κυριάκος στις χθεσινές του δηλώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags