Facebook Pixel Sportdog.gr | Άναψε φωτιές ο Λιβάγια στην ΑΕΚ - Τι έκανε και «στρίμωξε» την ομάδα του - «Τα πήρε» ο Τσιγκρίνσκι!
| 2018-02-26 22:10:00

Άναψε φωτιές ο Λιβάγια στην ΑΕΚ - Τι έκανε και «στρίμωξε» την ομάδα του - «Τα πήρε» ο Τσιγκρίνσκι!

του Νίκου Στεργίου
Άναψε φωτιές ο Λιβάγια στην ΑΕΚ - Τι έκανε και «στρίμωξε» την ομάδα του - «Τα πήρε» ο Τσιγκρίνσκι!

Στο χειρότερο σημείο οι «μαγκιές» από τον Κροάτη...

Όσο πολύτιμος είναι ο Μάρκο Λιβάγια σε αγωνιστικό επίπεδο για την ΑΕΚ, άλλο τόσο φαντάζει ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα εξαιτίας του οξύθυμου χαρακτήρα και των νεύρων του, που δυσκολεύεται να συγκρατήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και απόψε στο Περιστέρι, όπου η Ένωση «στραβοπάτησε», μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν είδαμε και… πολύ ποδόσφαιρο, αφού κυριάρχησαν τα νεύρα και η ένταση. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 84', όταν σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ του Mάρκο Λιβάγια και του Δημήτρη Γιαννούλη πριν την εκτέλεση ενός κόρνερ, η οποία κλιμακώθηκε και οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των παικτών.

Ο άσος του Ατρόμητο απώθησε τον φορ της Ένωσης, ο δεύτερος εκνευρίστηκε και τον έσπρωξε ρίχνοντάς τον στο έδαφος, με αποτέλεσμα αμφότεροι οι παίκτες να δεχθούν από μια κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα κοστίσει στην ΑΕΚ, αφού ο Κροάτης συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει ποινή, χάνοντας δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Ακόμα και μετά την κάρτα που είδε, πάντως, ο Κροάτης συνέχισε να είναι νευρικός και να «ψάχνεται» για καβγά, γεγονός που ανάγκασε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να του τα… ψάλλει!

Ο πολύπειρος Ουκρανός στόπερ πλησίασε σε μια φάση που η μπάλα δεν παιζόταν τον Μάρκο Λιβάγια και του ζήτησε να ηρεμήσει. Μάλιστα, του έκανε χαρακτηριστική χειρονομία με το δάχτυλο στο κεφάλι καλώντας τον να βάλει μυαλό και να σκεφτεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags