Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Ουάρντα, έτσι άφησε άφωνο το Περιστέρι - Άναυδοι στην ΑΕΚ με ατάκα του, τρελάθηκε ο Μανόλο!
| 2018-02-26 22:30:00

Τρομερός Ουάρντα, έτσι άφησε άφωνο το Περιστέρι - Άναυδοι στην ΑΕΚ με ατάκα του, τρελάθηκε ο Μανόλο!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τρομερός Ουάρντα, έτσι άφησε άφωνο το Περιστέρι - Άναυδοι στην ΑΕΚ με ατάκα του, τρελάθηκε ο Μανόλο!

Εκτός από σπουδαίος μπαλαδόρος είναι και... τυπάρα.

Ίσως για πρώτη φορά μετά το φινάλε αγώνων της φετινής ΑΕΚ, η συζήτηση δεν περιστρέφεται γύρω από κάποιον παίκτη της, αλλά αφορά έναν εκ των αντιπάλων της και συγκεκριμένα τον Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος άσος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου και δείχνοντας πως δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από το τραγικό συμβάν, όπου τον απείλησαν με όπλο και μαχαίρι, απέδειξε πως είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και άνθρωπος με χιούμορ, αν κρίνουμε από τον πανηγυρισμό, όπου έδειξε ότι… αυτοπυροβολείται στο κεφάλι.  

Ο Αμρ Ουάρντα εκτός από την γκολάρα που σημείωσε με τρομερό σουτ εκτός περιοχής και η οποία εν τέλει έκρινε το τελικό 1-1, αποτέλεσμα που σίγουρα θα παίξει τεράστιο ρόλο και για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τη συνολική παρουσία του μέσα στο γήπεδο.

Ο Αιγύπτιος όχι μόνο ήταν ο ηγέτης των Περιστεριωτών και ο παίκτης από τα πόδια του οποίου περνούσαν όλες οι επιθετικές ενέργειας της ομάδας του, αλλά ήταν και αυτός που αποτελούσε μόνιμη απειλή για την Ένωση, είτε με μακρινά σουτ είτε με εκτελέσεις φάουλ, όπως αυτή που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αμρ Ουάρντα, όμως, πήρε… άριστα και στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς παρότι το ματς είχε πάρα πολλά νεύρα, ο ίδιος δεν ενεπλάκη σε κανέναν καυγά, ενώ ακόμα και σε μία φάση που βρέθηκε στο έδαφος και «χτυπιόταν», έδωσε ρέστα με την απάντησή του στους παίκτες και στους ανθρώπους της ΑΕΚ που διαμαρτυρήθηκαν ότι κάνει καθυστέρηση, καθώς τους είπε πως «ορκίζομαι ότι πονάω!» και αμέσως μετά έγινε αναγκαστική αλλαγή. 

Ο Αμρ Ουάρντα λοιπόν, με την εμφάνισή του και συνολικά το παιχνίδι του, κέρδισε για ακόμα μία φορά το χειροκρότημα στο Περιστέρι, αλλά και την αναγνώριση από τον αντίπαλο, καθώς μετά το φινάλε έτρεξαν να τον χαιρετήσουν πολλοί παίκτες της ΑΕΚ, ενώ αξιοσημείωτο ήταν πως κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε και χειραψία με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον συνεχάρη για μία ενέργειά του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags