Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλήθειες από Λάζαρο: «Βαριά τα πόδια και τρομερό γκολ ο Ουάρντα»
| 2018-02-26 22:58:00

Αλήθειες από Λάζαρο: «Βαριά τα πόδια και τρομερό γκολ ο Ουάρντα»

Sportdog Team
Αλήθειες από Λάζαρο: «Βαριά τα πόδια και τρομερό γκολ ο Ουάρντα»

Ο Χριστοδουλόπουλος ανέλυσε τη γκέλα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Ατρόμητο, με βάση την εικόνα του αγώνα δεν θα έλεγα ότι έκανε το ίδιο παιχνίδι με εμάς, όπως κάνουμε εμείς. Ηταν δυσκολο ματς για εμάς απόψε. Παίζαμε με την 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Σήμερα, χωρίς να είναι δικαιολογία, υπήρχε μεγάλη κόπωση στην ομάδα. Αυτό κατάλαβα. Είδα παίκτες, όταν εμείς αλλάζουμε τον ρυθμό μάς αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολα. Τα πόδια ήταν βαριά. Οσο περνούσε η ώρα… ξεμπουκώναμε. Ήρθε το γκολ, αλλά και ένα τρομερό γκολ του Ουάρντα που έφερε την ισοφάριση».

Για την πορεία στην Ευρώπη και την αναγνώριση του κόσμου;

«Φεύγω από το θέμα της κούρασης και πάω στην «τροφή» που έχει ο παίκτης. Ειμαστε πολύ κουρασμένοι, αλλά στεναχωρηθήκαμε που αποκλειστήκαμε. Ηταν μεγάλο κίνητρο η Ευρώπη. Για κάθε παίκτη είναι σημαντικό. Βαθμολογικά, στο γήπεδο, είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, τέσσερις μπροστά από τον Ολυμπιακό. Αυτός ο χρόνος είναι ένας χρόνος σχέσεων…»

Για τη συνέχεια:

«Πρέπει να τελειώσουμε ένα μαραθώνιο παιχνιδιών. Υπάρχει το ματς με τη Λάρισα, το ματς με τον Πανιώνιο μετά. Με αυτά τα δυο παιχνίδι ουσιαστικά θα τελειώσουμε μία δύσκολη πορεία, πλην ευχάριστη. Εχουμε πει στο παρελθόν ότι τα παιχνίδια τα βλέπουμε ένα – ένα. Πρώτα η Λάρισα».

Για τον Ατρόμητο:

«Πολύ δύσκολη ομάδα. Και σε επίπεδο φυσικής κατάσταση και το πώς παλεύουν μέσα στο γήπεδο. Εμείς είχαμε την ατυχία να παίξουμε μαζί τους δυο φορές μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και ταξίδι. Εβαλε μια δυσκολία παραπάνω. Δεν αναιρώ την πορεία του Ατρομήτου. Εχει ανάγκη το πρωτάθλημα από τέτοιες ομάδες να τα δίνουν όλα».

Πόσο θα μπορούσε μια πρόκριση στην Ευρώπη να είναι ανασταλτικός παράγοντας;

«Τα θέλαμε όλα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα μια μικρή απογοήτευση που δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Λέγαμε να κάνουμε ένα ταξίδι παραπάνω και μετά να πάμε Θεσσαλονίκη. Στεναχωρεθήκαμε πολύ. Όταν έχεις ένα στόχο λιγότερο νομίζεις ότι σε κρατάει λίγο πίσω».

Για το αήττητο σερί της ΑΕΚ;

«Είναι σημαντικό. Ολοι θέλουν να σε κερδίσουν. Γεμίζει και λίγο βάρος στα πόδια, γιατί σε γράφει η ιστορία. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα και έχουμε ένα αήττητο σερί θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα έξτρα κίνητρο και σου βαραίνει λίγο τα πόδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags