Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι δηλώσεις της χρονιάς - Ρεσιτάλ Ουάρντα με... τραγούδι και απίστευτες ατάκες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-02-26 23:15:00

Οι δηλώσεις της χρονιάς - Ρεσιτάλ Ουάρντα με... τραγούδι και απίστευτες ατάκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οι δηλώσεις της χρονιάς - Ρεσιτάλ Ουάρντα με... τραγούδι και απίστευτες ατάκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέλανε κόσμο ο Αιγύπτιος άσος!

Ο Αμρ Ουάρντα πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στην ΑΕΚ και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά την ισοπαλία του Ατρομήτου με την Ένωση.

Ο Αιγύπτιος άσος έδωσε... κανονικό σόου στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova με απίθανες ατάκες τύπου "I am not a... ψώνιο", ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει σε ζωντανή μετάδοση!

Αναλυτικά:

«Εγώ έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, γιατί αυτό που έγινε πριν από 3-4 ημέρες δεν το αξίζω. Δεν ξέρω αν έγινε για το ποδόσφαιρο, αλλά όσοι με ξέρουν μπορούν αν το επιβεβαιώσουν ότι δεν το αξίζω. Αγαπάω την Ελλάδα, είναι η δεύτερη χώρα μου, δεν ξέρω γιατί έγινε. Εγώ έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, πολεμήσαμε όλοι σκληρά και το αποτέλεσμα ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς».

Ο Αιγύπτιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το γκολ το πέτυχε με το «κακό» του πόδι το αριστερό: «Είχα ενοχλήσεις στο δεξί γι’ αυτό πυροβόλησα με το αριστερό. Δεξί, αριστερό, κεφάλι δεν έχει σημασία, αρκεί να μπει το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Ουάρντα μίλησε για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του στο γκολ: «Ναι έχει να κάνει με αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Για μένα τελείωσε. Πρώτη φορά έγινε, είμαι έξω από την ώρα μου, για μένα τελείωσε. Είχα λίγο στρες σήμερα, όμως έπαιξα τη μπάλα μου και δεν δίνω σημασία. Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ χαρούμενη σήμερα, όμως εγώ έπαιξα με τον Ατρόμητο. Με βοήθησε πολύ, όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι καλοί μαζί μου, εδώ κλείνω τα αυτιά μου και παίζω την μπάλα μου».

Αναφορά έγινε και στην χειραψία με τον Μανόλο Χιμένεθ: «Ναι είναι πολύ καλό να σε αναγνωρίζουν. Είχα δύο καλά φάουλ, το ένα πήγε δοκάρι και το άλλο λίγο έξω. Και το τρίο σουτ πήγαινε κοντά στο δοκάρι, αλλά ευτυχώς μου χαμογέλασε η τύχη και μπήκε γκολ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως και ο Ατρόμητος απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα. Δεν έχουμε χάσει φέτος ούτε από Ολυμπιακό, ούτε από ΠΑΟΚ».

Από εκεί και μετά άρχισε το σόου, αφού ο Ουάρντα μίλησε για κάποια παιδάκια από την Αίγυπτο που χαιρέτισε μετά το ματς λέγοντας: «Ι am not a… ψώνιο ρε φίλε»!

Αφού πρώτα τόνισε πως: «μάι βόις βέρι μπαντ ρε φίλε», τραγούδησε λίγο ντίμπινται και υποσχέθηκε ότι θα τραγουδήσει κι άλλα μετά τη λήξη της σεζόν, αποκάλυψε ότι θα παίξει στο φιλικό της Αιγύπτου με την Ελλάδα αφού «ο Κούπερ με λατρεύει» και τέλειωσε λέγοντας την γνώμη του για τον Μοχάμεντ Σαλάχ: «Μου στέλνουν πολλά μηνύματα και μου λένε πως είμαι ο Σαλάχ της Ελλάδας. Εντάξει ο Σαλάχ είναι πολύ καλός παίκτης, 31 γκολ φέτος, του εύχομαι ότι καλύτερο αν με ακούει»!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του sdna.gr:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags