Facebook Pixel Sportdog.gr | Κανένα σχόλιο από Κάναντι για Χιμένεθ - Αποθέωσε Λιβάγια και μίλησε για φαβορί
| 2018-02-27 00:30:00

Κανένα σχόλιο από Κάναντι για Χιμένεθ - Αποθέωσε Λιβάγια και μίλησε για φαβορί

Sportdog Team
Κανένα σχόλιο από Κάναντι για Χιμένεθ - Αποθέωσε Λιβάγια και μίλησε για φαβορί

Τίμια ανάλυση από τον προπονητή του Ατρόμητου μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι είναι μια δίκαιη ισοπαλία. Νομίζω ότι ήταν ένα έντονο παιχνίδι και συναρπαστικό. Με πολύ καλή οργάνωση από τις δύο ομάδες, που δεν ήθελαν να τους ξεφύγει το παιχνίδι. Υπήρχαν υψηλές συγκινήσεις. Η ΑΕΚ ήταν το φαβορί σήμερα. Εμείς θέλαμε το παιχνίδι και δείξαμε αντίδραση, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη ισοπαλία».

Για το αν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω ο Ατρόμητος: «Δίκαιο ή άδικο πάντα στο β’ ημίχρονο μπορείς να βρεις ευκαιρίες για ένα γκολ. Χάσαμε εύκολα την μπάλα και δεχθήκαμε το γκολ από την ΑΕΚ. Ο Λιβάγια με τον Ουάρντα είναι εξαιρετικοί παίκτες και σήμερα έκαναν τη διαφορά. Από εκεί ήρθαν τα γκολ. Αν είχαμε τύχη στη φάση με το δοκάρι ίσως να είχαμε προηγηθεί».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορούσε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, βάσει των διαιτητικών αδικιών που έχει φέτος, από το γεγονός ότι είναι πρώτος στα δοκάρια και ότι είναι αήττητος κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Ναι, κάνατε καλή ανάλυση (σ.σ. γέλια). Έχουν συμβεί αυτά που λέτε και μπορούσαμε να ήμασταν σε μια καλύτερη θέση».

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να στοχεύσει ψηλότερα από την 4η θέση: «Ο πρώτος στόχος που είναι πολύ σημαντικός είναι το Europa League. Μένουν 7-8 αγωνιστικές και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Όταν έχουμε εξασφαλίσει αυτό το εισιτήριο θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά».

Για το αν θα είναι παρών στην προσπάθεια του Ατρόμητου το καλοκαίρι στο Europa League: «Δεν μπορώ να σας δώσω ακόμα μια απάντηση. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, αλλά ακόμα δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι».

Για το ποιος είναι φαβορί για το πρωτάθλημα: «Και οι τρεις ομάδες είναι φαβορί. Δεν ξεχωρίζω κάποιον».

Για το αν θέλει να σχολιάσει τα όσα είπε ο Χιμένεθ: «Όχι, δεν έχω να πω κάτι για τον Χιμένεθ. Τον σέβομαι. Κάνει τη δική του ανάλυση, εγώ τη δική μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags