Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύνθημα Χιμένεθ για νταμπλ – Ομιλία συσπείρωσης μετά τη γκέλα στο Περιστέρι
| 2018-02-27 17:47:00

Σύνθημα Χιμένεθ για νταμπλ – Ομιλία συσπείρωσης μετά τη γκέλα στο Περιστέρι

Sportdog Team
Σύνθημα Χιμένεθ για νταμπλ – Ομιλία συσπείρωσης μετά τη γκέλα στο Περιστέρι

Τι είπε ο Μανόλο στους παίκτες του.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι στο Περιστέρι η ΑΕΚ ξέμεινε από δυνάμεις. Είχε την ευκαιρία να καθαρίσει τη νίκη, αλλά απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες και ο Ατρόμητος με την ποιότητά των παικτών του κατάφερε να κλέψει βαθμούς από την Ένωση. Την επομένη της γκέλας όμως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε διάθεση για κριτική.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες και προσπάθησε να τους συσπειρώσει για τη συνέχεια, δείχνοντάς τους, ότι τους πιστεύει. Τίποτα δεν έχει χαθεί άλλωστε και ο Μανόλο το γνωρίζει πολύ καλά.

«Προσπαθήσαμε πολύ στο χθεσινό παιχνίδι. Και σε γενικές γραμμές είχαμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Αλλά σας το έχω πει και άλλες φορές, πως τέτοια ματς πρέπει να τα τελειώνουμε. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε τη νίκη και δεν το κάναμε», ήταν τα πρώτα λόγια του 54χρονου και στη συνέχεια είπε: «Τώρα δεν κοιτάμε πίσω. Μόνο μπροστά. Έχουμε ακόμα δέκα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πάμε να τα δώσουμε όλα, να τα παλέψουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags