Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! Τι λένε για Γκαρσία, γιατί ζητούν μεγαλύτερη τιμωρία
| 2018-02-27 18:05:00

Κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! Τι λένε για Γκαρσία, γιατί ζητούν μεγαλύτερη τιμωρία

Sportdog Team
Κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! Τι λένε για Γκαρσία, γιατί ζητούν μεγαλύτερη τιμωρία

Θα κυνηγήσουν την βαριά τιμωρία του Δικεφάλου.

Σε… διαρκή πόλεμο βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής και με αφορμή τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Το τελευταίο επεισόδιο, αφορά την καταγγελία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στην Τούμπα, η οποία βρίσκεται πλέον στη διάθεση του αθλητικού εισαγγελέα.

Σε αυτήν περιλαμβάνεται οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο φαίνεται η στιγμή στην οποία ο Όσκαρ Γκαρσία δέχεται το χτύπημα από το ρολό της ταμειακής μηχανής, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν στέκονται μόνο σε αυτό το περιστατικό.

Ο Ολυμπιακός κάνει αναφορά και στα επεισόδια που έγιναν έξω από την Τούμπα και κοντά στα αποδυτήρια, επιζητώντας ουσιαστικά βαρύτερες ποινές για τον ΠΑΟΚ και επιπλέον θα σταθούν και στο γεγονός ότι ο γιατρός του αγώνα φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ, αφού είναι υπάλληλος της ομάδας από το 2004 κάτι το οποίο είναι παράνομο, όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών μάλσιτα, εκτιμούν ότι θα δικαιωθούν στη δικαστική αίθουσα και το ματς θα επικυρωθεί υπέρ των πρωταθλητών, με την ταυτόχρονη ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της ποινής αφαίρεσης των 3 βαθμών που έχει επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και η υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ στο οποίο επίσης οι Πειραιώτες έχουν κάνει πρόσθετη παρέμβαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags