Facebook Pixel Μόνο ο Γιαννακόπουλος έχει τα οικονομικά του ΠΑΟ στα χέρια του - Πέφτει κι άλλο χρήμα!
| 2018-02-27 21:20:00

Μόνο αυτός μπήκε γερά κι έχει τα οικονομικά του ΠΑΟ στα χέρια του - Πέφτει κι άλλο χρήμα!

του Νίκου Στεργίου
Μόνο αυτός μπήκε γερά κι έχει τα οικονομικά του ΠΑΟ στα χέρια του - Πέφτει κι άλλο χρήμα!

Ο «υποψήφιος επενδυτής» και οι εξελίξεις με το χρήμα που «έρχεται».

Μπορεί να φαίνεται πως υπάρχει στασιμότητα όσον αφορά το θέμα του «επενδυτή» στον Παναθηναϊκό, ωστόσο στην πραγματικότητα λέγεται πως γίνονται κινήσεις στο παρασκήνιο, κάτω από άκρα μυστικότητα, κάτι που φανερώνει και τις σοβαρές προθέσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν από τον «υποψήφιο σωτήρα».
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ακόμα και υψηλόβαθμα στελέχη της «πράσινης» ΠΑΕ δεν έχουν γνώση για τις προεργασίες που γίνονται, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκτιμάται από αρκετούς ότι είναι αυτός που δραστηριοποιείται, έχοντας, μάλιστα, στο πλευρό του ισχυρούς «συμπαίκτες»... άγνωστης προέλευσης.
 
Το γεγονός, μάλιστα, ότι το αφεντικό της ΚΑΕ έχει πάρει από το καλοκαίρι όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο, στις συζητήσεις που έγιναν και δεν κατέληξαν σε συμφωνία, μπορεί να διευκολύνει τις διεργασίες που γίνονται, καθώς, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, τα λογιστικά έγγραφα του συλλόγου δεν έχουν δοθεί σε άλλο ενδιαφερόμενο, όπως γράφτηκε σε σημερινό δημοσίευμα.
 
Την ίδια στιγμή στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη για να τακτοποιήσει υποχρεώσεις του συλλόγου και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις για τον σύλλογο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει. Αυτή τη φορά το αφεντικό του συλλόγου αναμένεται να καλύψει τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές και, μάλιστα, αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, μιας και η δέσμευση του Βασίλη Κωνσταντίνου προς τους παίκτες ήταν για το τέλος του μήνα.
 
Μπορεί οι «πράσινοι» να περιμένουν το «ζεστό» χρήμα από την Αλ Αϊν, ωστόσο οι 400.000 των Αράβων, για τη δόση που εκκρεμεί για τις οφειλές από την αγορά του Μάρκους Μπεργκ, δεν επαρκούν για να πληρωθούν όλοι οι παίκτες. Γι’ αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται ότι είναι και πάλι «παρών» για να πληρώσει τους παίκτες, οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι για όλα αν δε δουν το χρώμα τους χρήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags