Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο αυτό που είπε για το ματς με ΠΑΟΚ ο Τζούρτζεβιτς - «Δεν φοβηθήκαμε στην Τούμπα»!
| 2018-02-28 08:06:00

Απίστευτο αυτό που είπε για το ματς με ΠΑΟΚ ο Τζούρτζεβιτς - «Δεν φοβηθήκαμε στην Τούμπα»!

Sportdog Team
Απίστευτο αυτό που είπε για το ματς με ΠΑΟΚ ο Τζούρτζεβιτς - «Δεν φοβηθήκαμε στην Τούμπα»!

Μίλησε για το φλέγον θέμα με την αναβολή του αγώνα.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μίλησε στην σερβική "Alo" για όσα έγιναν στην Τούμπα και τόνισε ότι ουδέποτε φοβήθηκε αυτός και οι συμπαίκτες του την ατμόσφαιρα, λέγοντας πάντως, πως ήταν καλύτερα που δεν έγινε το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς έτσι μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή του Δικεφάλου από την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Δεν φοβήθηκε κανένας μας. Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε, αν το αποφάσιζε ο διαιτητής. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν σπουδαία, μέχρι ο προπονητής μας να χτυπηθεί από τις κερκίδες», ανέφερε αρχικά ο Τζούρτζεβιτς στους συμπατριώτες του.

Όσο για το ποια ομάδα ευνοείται από το γεγονός πως δεν ξεκίνησε το ντέρμπι, ο επιθετικός του Ολυμπιακού απάντησε: «Πιθανότατα για εμάς είναι καλύτερα που δεν έγινε το παιχνίδι τώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ πιο κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο και αυτό θα του αποσπάσει την συγκέντρωση».

Για το αν μίλησε με τον Πρίγιοβιτς: «Ειδωθήκαμε και χαιρετηθήκαμε πριν το ματς». 

Για το ότι τα ελληνικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως είναι πιθανό το ματς να καταλογιστεί 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού: «Θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την επόμενη αγωνιστική. Το πιο σημαντικό είναι ότι παραμένουμε στην κούρσα του πρωταθλήματος. Έχουμε καλή ομάδα, ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο. Υπάρχει ανταγωνισμός. Εκτός των τριών πρωτοπόρων, υπάρχει ακόμη ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος. Θα υπάρχουν πολλά ντέρμπι μέχρι το τέλος. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό». 

Για το ότι δεν παίζει συχνά τελευταία: «Ο κόουτς κάνει συχνό ροτέισιον και ο 'ανταγωνιστής μου'  Ανσαριφάρντ, είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Δεν αισθάνομαι άνετα στον πάγκο, αλλά είμαι επαγγελματίας και αυτό δεν τίθεται σε αμφισβήτηση. Δουλεύω σκληρά και περιμένω της ευκαιρία μου. Εύχομαι να εκμεταλλευτώ κάθε λεπτό που θα μου δοθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags